کد خبر : ۴۶۸۹۷
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۶
آیت‌الله اراکی در جمع علمای اهل‌سنت:

روز قیامت نام هر مسلمانی «محمد» است

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: هویت جمعی ما مسلمانان هویت محمدی است، در روز قیامت که روز حقیقت است و حقیقت همه انسان‌ها جلوه‌گر می‌شود، نام هر مسلمانی محمد است؛ یعنی مسلمانان همه با نام محمد شناخته می‌شوند.
عقیق:همایش ائمه جمعه و علمای اهل سنت استان فارس با شعار «لبیک یا رسول الله» صبح امروز(چهارشنبه 15 بهمن ماه ) با حضور آیت‌الله محسن اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب، آیت‌الله اسدالله ایمانی نماینده ولی‌فقیه در استان فارس، سیدمحمد احمدی استاندار فارس و جمعی از علما و ائمه جمعه اهل سنت استان فارس در شهر شیراز برگزار شد،آیت‌الله اراکی با اشاره به اینکه مسأله وحدت برای جامعه اسلامی مسأله اساسی و بنیادین است و قرآن کریم مشخصه اصلی امت اسلامی توحید و وحدت اعلام شده است، اظهار داشت: امتی، امت توحید است که واحد باشد و امتی که متحد نباشد امت توحید نیست و این نکته یک اصل قرآنی است.

وی با تأکید بر اینکه اصولاً قوام یک امت به یکپارچگی و وحدت آن است، افزود: فریضه وحدت از همه فرائض مهم‌تر است و هرگاه امر به فریضه وحدت و فریضه دیگری هم زمان باشد، فریضه وحدت بر آن فریضه مقدم‌تر است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در ادامه به داستان موسی و هارون در قرآن کریم اشاره کرد و بیان داشت: نباید به قیمت پراکنده کردن یک امت به مسأله انحراف پرداخت؛ زیرا برای تصحیح انحراف امت نباید طوری عمل کرد که وحدت امت از دست برود.
وی با بیان اینکه وحدت امت اسلامی آن چیزی است که از آن به هویت تعبیر می‌شود، ادامه داد: هویت جمعی ما مسلمانان هویت محمدی است، در روز قیامت که روز حقیقت است و حقیقت همه انسان‌ها جلوه‌گر می‌شود، یکی از کارهایی که صورت می‌گیرد شخصیت‌شناسی است و نام هر جمع و گروهی را با نام امام آن می‌خوانند و در روایات است که در روز قیامت نام هر مسلمانی محمد است؛ یعنی مسلمانان همه با نام محمد شناخته می‌شوند که این همان هویت محمدی است.

آیت‌الله اراکی با اشاره به اینکه آنچه ما را به هم پیوند می‌دهد و یکی می‌کند وجود نبی مکرم اسلام است، اظهار داشت: محبت رسول اکرم(ص) هویت ساز است، رسول اکرم(ص) نماد هویت راستین ما است، اگر در محبت به رسول اکرم(ص) راستین باشیم، دیگر نمی‌توانیم با هم دشمنی کنیم، اگر دو گروه از مسلمین با هم دشمن شدند، این بدان معنی است که حب رسول الله از دل یکی از این دو گروه بیرون رفته است که این مسأله بسیار خطرناک است، زیرا وقتی محبت از دل گروهی بیرون برود، خشم و وحشی‌گری جای آن را می‌گیرد و سراسر دل او از مهر الهی خالی می‌شود.

وی ادامه داد: ما معتقدیم قوام اسلامیت و قوام ایمان و مسلمان بودن ما به این است که یکی شویم و از رسول اکرم(ص) تبعیت کنیم و اگر این تبعیت هم حقیقی باشد، قطعاً وحدت واقعی صورت می‌گیرد.

منبع:مهر

ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین