عقیق | پایگاه اطلاع رسانی هیئت ها و محافل مذهبی

کد خبر : ۳۷۸۶۵
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۷
چگونه مي‌توان از يك سفر زيارتي و معنوي بيشتر استفاده كرد؟
سفر به سرزمين وحي داراي فضيلت‌هاي بسياري است كه در احاديث و روايات بسياري از پيامبر (ص) و اهل بيت (ع) درباره آن نقل شده است و از جمله سفرهاي به يادماندني است كه هر فردي در زندگي خود از آن به شيريني و صفا ياد مي‌كند. به همين جهت زائران براي بهره‌مندي بيشتر از اين سفر معنوي بايد به نكاتي توجه داشته باشند تا در ايام زيارت موجب پيشگيري از به خطر افتادن سلامت آنان مي‌شود.
عقیق:سفر به سرزمين وحي داراي فضيلت‌هاي بسياري است كه در احاديث و روايات بسياري از پيامبر (ص) و اهل بيت (ع) درباره آن نقل شده است و از جمله سفرهاي به يادماندني است كه هر فردي در زندگي خود از آن به شيريني و صفا ياد مي‌كند. به همين جهت زائران براي بهره‌مندي بيشتر از اين سفر معنوي بايد به نكاتي توجه داشته باشند تا در ايام زيارت موجب پيشگيري از به خطر افتادن سلامت آنان مي‌شود.

- زائران بايد از مصرف غذاهاي رو باز و نامطمئن پرهيز كنند و تا حد امكان از غذاهاي پيش بيني شده در كاروان‌هاي ايراني استفاده كنند.

- مهم‌ترين اقدامات بهداشتي زائران شستن دستها، نوشيدن مكرر آب و مواظبت در زمينه تماس با افراد مبتلا به بيماريهاي تنفسي مي‌باشد.

- رعايت بهداشت فردي و بهداشت عمومي در داخل اتوبوس، ريختن زباله در داخل سطل‌هاي زباله در اتوبوس بسيار مهم و اساسي است.

- زائران تا حد امكان روزي يك بار حمام كنند و مسواك زدن را نيز فراموش نكنند.

- لباسهاي خود را مكرر تعويض و بشويند.

- در هواي گرم، استحمام در اولين فرصت ممكن پس از ورود به هتل به افرادي كه اضافه وزن دارند توصيه مي‌شود.

- در صورت بروز بيماري و هر نوع ناراحتي، آنرا فوراً به مديران كاروان‌ها اطلاع دهند تا در اسرع وقت جهت درمان، آنها را به يكي از پايگاه‌هاي درماني ارجاع دهند.

- به منظور پيشگيري از بيماري وبا (التور) همواره داشتن چند عدد ليمو ترش يا مصرف آب ليمو با غذا و مايعات ضروري است.

- همچنين به منظور پيشگيري از بيماري وبا (التور) از مصرف شير، بستني و ساير لبنيات غير پاستوريزه جداً خودداري و از خريد مواد غذايي و خوراكي از فروشندگان دوره گرد جداً پرهيز نماييد.

- در طول مسير از سرويس‌هاي بهداشتي كه توسط مديران كاروان توصيه مي‌شود استفاده نمايند.

- قبل از مصرف هر غذا و همچنين پس از بازگشت از سرويس بهداشتي، دستهاي خود را حتماً با آب و صابون بشويند و در صورت عدم دسترسي به آب از محلول‌هاي ضد عفوني كننده دست استفاده كنند.

- ۱۰روز قبل از حركت، واكسن آنفولانزا و مننژيت تزريق و كارت واكسيناسيون را همراه داشته باشند.

- زائران بايد حتماً توجه داشته باشند كه از خريد اغذيه و شيريني هايي كه در فضاي آزاد و به دور از گزند حشرات موزي قرار دارند خودداري نمايند كه در غير اين صورت خطر مسموميت براي آنها زياد خواهد بود.

- هميشه در تمام مراحل سفر در بين راه و هتل از آب بطريهاي پلمپ شده مصرف نمايند.

- در هيچ شرايطي از ليوان و حوله مشترك با ديگران استفاده نكنند.

- براي احتياط مقداري آب و تنقلات فاسد نشدني مانند بيسكويت، توت خشك، آلو خشك، پسته و… همراه داشته باشند و همچنين همراه داشتن قرص سرماخوردگي، ضد اسهال و مسكّن ساده نيز توصيه مي‌شود.

- به همراه داشتن ليوان، مسواك، شانه، حوله، دو عدد ملحفه به منظور رعايت بهداشت فردي توصيه مي‌شود.

- از بردن غذا به اتاق هتل خودداري كنند زيرا احتمال فاسد شدن و آلودگي آن بسيار زياد است.

- در صورت استفاده از غذاهاي كنسروي يا بسته بندي شده به تاريخ انقضاي مصرف آن دقيقاً توجه نمايند.

- در طول سفر خود با رعايت بهداشت مراقب سلامت خود باشند و افرادي كه بيماريهاي خاصي دارند و جهت كنترل آن دارو مصرف مي‌كنند لطفا داروهاي مورد استفاده خود را به همراه داشته باشند و يا در كيف دستي خود نگه دار كنند تا دچار مشكل نشوند.

اميد است كه زائران با رعايت نكايت بهداشتي ذكر شده، بتوانند از معنويات اين سفر ارزشمند بهره مند شوند.


منبع:حج

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین