پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۲۲:۵۲

۱۳۹۳/۰۶/۱۹

داعش فتوای «قرآن‌سوزی» صادر کرد

شورای شرعی داعش این تصمیم جاهلانه را "تاریخی و انقلابی" خوانده است و به هواداران این گروهک مرتجع وعده داده که «مرکب اسلامی» برای چاپ قرآن های جدید، به‌زودی از ترکیه وارد سرزمین خلافت خواهد شد.
کد خبر : ۳۶۹۵۲

عقیق:تروریست‌های پلید "داعش" که با نقاب اسلام‌گرایی در راستای تأمین منافع دشمنان امت اسلامی فعالیت می‌کنند، در تازه‌ترین اقدام ننگین خود به «قرآن سوزی» روی آورده‎اند.

بر اساس بیانیه منتشر شده در صفحات رسمی این گروهک افراطی، شورای شرعی دولت اسلامی [داعش] با این ادعا که جوهر مورد استفاده برای چاپ قرآن های موجود شامل الکل و اجزای حیوانات نجس می باشد، دستور امحا و سوزاندن کلیه قرآن های موجود در سرزمین های تحت تسلط خلافت اسلامی را صادر کرده است.

شورای شرعی داعش این فتوای جاهلانه را "تاریخی و انقلابی"[!] خوانده است و به هواداران این گروهک مرتجع وعده داده که «مرکب اسلامی» برای چاپ قرآن های جدید، به‌زودی از ترکیه وارد سرزمین خلافت خواهد شد. 

گفتنی است پس از تخریب ابنیه تاریخی-اسلامی، مساجد، حسینیه‌ها، مشاهد مشرفه، مراقد انبیای عظام و اصحاب پیامبر(ص)، قبور مؤمنین و مؤمنات و اهانت به ساحت ائمه معصومین(ع) و علمای مبرز شیعه و سنی، همچنین بدعت‌گذاری در احکام شرعی و مناسک مذهبی و صدور هزاران فتوای احمقانه و فرصت‌طلبانه، این تازه‌ترین حرکت تنفربرانگیز تروریست‌های دین‌ستیز و منطق‌گریز سلفی است که قطع یقین با هدایت سرویس‌های جاسوسی غرب و اتاق فکر صهیونیستی انجام می‌گیرد.

بی حرمتی به کتاب الهی و کلام وحی فقط و فقط از پیروان شیطان و کافران ملحد برمی‌آید و این خود شاهدی است بر این حقیقت که جنایتکاران اسلامی‌نمای سلفی-وهابی نه تنها خاستگاه فکری‌شان با اسلام و مکتب رسول‌الله(ص) فاصله‌ای فراوان دارد، بلکه به‌صورت مستقیم از جبهه ابلیس فرماندهی و کنترل می‌شوند.

 

منبع:جام

211008


گزارش خطا

ارسال نظر
captcha
  • پربازدیدها
  • تازه ها