این ژنرالهای«نجف آباد»ی همشهری نیستند
علاوه بر درخشندهگی چهره ها، نکته مشترک دیگری هم میان این جوانمردان وجود دارد. هر دوی آنان، متولد «نجف آباد» هستند اما همشهری نیستند.
عقیق: تصویری که پیش رو دارید، «دو اَبَرمُجاهد» از فدائیان حضرت روح الله را در خطوط مقدم نبرد با شیطانک ها به ثبت رسانده است. علاوه بر درخشندهگی چهره ها، نکته مشترک دیگری هم میان این جوانمردان وجود دارد. هر دوی آنان، متولد «نجف آباد» هستند اما همشهری نیستند. هر دو سردار«محمدعلی جعفری» که در سال های دفاع مقدس، با نام «عزیز جعفری» شناخته می شد، در تیرماه 1335 شمسی در روستای «نجف آباد» از توابع «یزد» متولد شد ( روستای مزبور، با توسعه شهر «یزد»، امروز با نام «حمیدیا» ، یکی از محلات این شهر است). وی به سال 1355 شمسی در رشته مهندسی معماری دانشگاه تهران، دانشکده هنرهای زیبا، با رتبه سوم پذیرفته شد. «محمدعلی» فعالیت های نظامی خود را، از نخستین روزهای دفاع مقدس، در سپاه سوسنگرد، با مسئولیت یگانِ آتشبار آغاز کرد و امروز با درجه سرلشکری، فرماندهی کل «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» را بر عهده دارند.
تصویری که مشاهده می کنید (و زمان و مکان دقیق آن مشخص نشده است) «آقا عزیز» را در کار یکی از همان رفقای سفرکرده به ثبت رسانده است؛ «احمد کاظمی» فرمانده ی وقتِ «لشکر8 نجف اشرف».
احمد کاظمی به تاریخ دوم مرداد 1337 در شهر «نجف آباد» (استان «اصفهان») متولد شد. وی، با شروع جنگ ایران و عراق، با یک گروه ۵۰ نفره در جبهههای آبادان حضور یافت و نبرد با متجاوزان را آغاز کرد. چندی بعد، این گروه ۵۰ نفره به یکی از یگان های قدرتمند سپاه یعنی «لشگر زرهی ۸ نجف اشرف»(یگان ویژه ی رزمندگان شهرستان نجف آباد) به فرماندهی «احمد کاظمی» تبدیل شد. وی در سال ۱۳۷۲ به عنوان فرمانده سپاه «منطقه شمال غرب» منصوب شد و به سال ۱۳۷۹سکان فرماندهی «نیروی هوایی سپاه» را به دست گرفت. ۵سال بعد، «احمد کاظمی» حکم فرماندهی «نیروی زمینی سپاه» را از مقام معظم رهبری دریافت کرد و سه ماه بعد، به هنگام ماموریتی نظامی، طی سانحه ای هوایی خلعت شهادت پوشید.
روحمان با یادش شاد
هدیه به روح بلند پروازش، صلوات