پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۲۳:۳۷

۱۳۹۱/۰۹/۲۴

حادثه تروریستی سامرا؛ سه ایرانی شهید شدند

41 نفر از زائران بهشهری با پرواز مستقیم ساعت 14:30 روز گذشته ساری-بغداد عازم عراق شدند که این افراد حوالی ساعت 10 صبح امروز حین اعزام از کاظمین به سامرا مورد حمله انتهاری یک فرد تروریست قرار گرفتند.
کد خبر : ۲۹۸۰

خبرگزاری فارس از یک حادثه تروریستی در سامرا و شهادت سه ایرانی خبر داد.بر این اساس حال دو نفر دیگر از مجروحان نیز وخیم گزارش شده است.

41 نفر از زائران بهشهری با پرواز مستقیم ساعت 14:30 روز گذشته ساری-بغداد عازم عراق شدند که این افراد حوالی ساعت 10 صبح امروز حین اعزام از کاظمین به سامرا مورد حمله انتهاری یک فرد تروریست قرار گرفتند.

امروز غروب جلسه هماهنگی مسئولان مربوطه استانی و شهرستانی به‌منظور اطلاع از آخرین وضعیت شهدا و مجروحان و چگونگی انتقال و تشییع جان باختگان و استقبال از مجروحان حادثه با حضور سید حبیب‌الله ساداتی مدیر حج و زیارت استان مازندران به ریاست محمدرضا البرزی فرماندار بهشهر در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

به گفته فرماندار بهشهر، بر اساس آخرین اخبار واصله از بغداد، مجروحان حادثه در بیمارستان‌های بغداد و سامرا با حضور تیم‌های پزشکی از ایران و عراق تحت مداوا قرار گرفتند.

محمدرضا البرزی افزود: شهدای حادثه در سردخانه بیمارستان سامرا نگهداری می‌شوند.در آمار اولیه تعداد مجروحان 20 و تعداد شهدا دو نفر بود که با به شهادت رسیدن یکی دیگر از مجروحان شمار شهدا به سه تن و شمار مجروحان به 19 تن رسید.

فرماندار بهشهر افزود: حال دو تن از مجروحان به نام‌های قدمعلی رمضانی فرزند رمضانعلی و حمیدرضا آقا براری فرزند رمضانعلی وخیم است.

نازدانه سعدی، ام لیلا کشاورزیان و گوهر صدیق شهدای این حادثه هستند.

 


گزارش خطا

ارسال نظر
captcha
  • پربازدیدها
  • تازه ها
  • پرطرفدارها
  • پربحث‌ها