کد خبر : ۲۸۱۶۶
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۷:۴۴

شرح معناي ثارالله و ارتباط آن با رجعت

امام صادق (ع) درباره مسأله رجعت مي‌فرمايند «از ما نيست كسي كه به بازگشت ما اعتقاد نداشته باشد» و اين امر يعني رجعت برخي انسان‌ها پس از مرگ حتمي است.

عقیق:حجت الاسلام محسن اويسي سخنران بعثه مقام معظم رهبري در عراق در جمع پرشور زائران قمر بني هاشم (ع) به تبيين معناي ثارالله و ارتباط آن با مسأله رجعت پرداخت و گفت: ثارالله يعني كسي كه انتقامش را خداوند متعال از ظالمان مي‌ستاند.
وي در ادامه با بيان اينكه سنگيني مصيبت عظيم عاشورا آنقدر زياد بود كه جنايتكاران كربلا نتوانستند جان سالم به در ببرند و در مدت شش سال پس از وقوع اين حادثه خون‌بار به درك واصل شدند، افزود: سنگيني مصيبت كربلا سبب شد افراد اصلي و جنايتكار اين حادثه تا مدتي كوتاه زنده نماند.
سخنران بعثه مقام معظم رهبري سرنوشت جنايتكاران كربلا را به همين مسأله خاتمه يافته ندانست و افزود: سرنوشت جنايتكاران كربلا را در چهار مرحله مي‌توان ترسيم كرد كه مرحله نخست آن كشته شدن به وسيله ياران مختار بود و در مرحله دوم انتقام به دست امام زمان (عج) صورت مي‌گيرد.
وي ادامه داد: مرحله سومي كه جنايتكاران كربلا به آن دچار خواهند شد، انتقامي است كه امام حسين (ع) از قاتلانش خواهد گرفت و در مرحله چهارم نيز عذاب الهي و جهنم منتظر آنها است.
حجت‌الاسلام اويسي در تبيين مرحله سوم، بحث رجعت و بازگشت برخي انسان‌ها به دنيا را امري حتمي عنوان و اظهار كرد: امام صادق (ع) درباره مسأله رجعت مي‌فرمايند «از ما نيست كسي كه به بازگشت ما اعتقاد نداشته باشد» و اين امر يعني رجعت برخي انسان‌ها پس از مرگ حتمي است.
وي با اشاره به اينكه برخي آيات قرآن كريم بحث رجعت در آخرالزمان را اثبات مي‌كنند، گفت: براساس تفاسير انسان‌هاي بسيار خوب و انسان‌هاي بسيار بد در آخرالزمان زنده مي‌شوند و نخستين كسي كه پس از امام زمان (عج) بر عالم هستي حكومت مي‌كند، وجود مقدس امام حسين (ع) است.
سخنران بعثه مقام معظم رهبري با اشاره به رجعت همه انبياي الهي و انسان‌هاي خالص، تصريح كرد: اعتقاد به رجعت اثبات مي‌كند هر انساني كه در مدت
۶۰ يا ۷۰ سال عمر خود مرتكب گناه نشود و پاك زندگي كند، در زمان حكومت عدل امام مهدي (ع) دو مرتبه به دنيا باز مي‌گردد.


منبع:حج

211008


ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین