پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۲۰:۴۷

۱۳۹۲/۱۱/۱۶

قتل شیعیان از افتخارات ما و پدران ماست!!

"کشتن شیعیان از افتخارات ما و پدران ماست. وجوب کشتن شیعیان به حدی است که خلفای بعد از یزید امیرالفاسقین همواره به قتل و تهجیر شیعیان پرداخته اند".
کد خبر : ۲۱۴۲۲

»عقیق: عبدالله المحیسنی» یکی از وهابیون متعصبی است که همواره به تکفیر شیعیان پرداخته است؛ در سخنانی اظهار داشت: ما از داعش می خواهیم به صورت منسجم تر و بهتر فعالیت خود را در عراق افزایش دهد و به قتل شیعیان بپردازد.

وی در ادامه گفت: کشتن شیعیان واجب میباشد چراکه از افتخارات ما و پدران ماست. وجوب کشتن شیعیان به حدی است که خلفای بعد از یزید امیرالفاسقین همواره به قتل و توهین شیعیان پرداخته اند.

این فرد یاغی خودش را از نوادگان حجاج بن یوسف معرفی کرد و اظهار داشت: هیچ کس در طول تاریخ همانند حبیبمان حجاج بن یوسف ما سلفی ها را اینطور سرافراز نکرده بود، حجاج کسی است که انتقام رسول خدا را از دوستداران علی گرفت(!!!).

وی با بیان اینکه "تمامی سربازان داعش فدایی اسلام هستند" در ادامه مزخرفاتش گفت: جنگ کنونی داعش در عراق همانند جنگ بدر با منافقین است.

 

منبع:ابنا

گزارش خطا

ارسال نظر
نظرات شما
مرتضی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۴۷
الا لعنة الله على القوم الظالمين
  • پربازدیدها
  • تازه ها