۳۰ دی ۱۴۰۳ ۲۰ رجب ۱۴۴۶ - ۲۷ : ۰۲
وی با تاکید بر انطباق تعالیم با فطرت انسان عنوان کرد: باید گفتار، اعمال و تعالیم بیرونی را با فطرت سنجید و اگر این دستورات و تعالیم منطبق با فطرت باشد باید آن را پذیرفت وگرنه نمیتوان این گفتار و اعمال را قبول کرد.
آیتالله جوادی آملی بیان کرد: دفاع از دین خدا نیز با فطرت انسان سازگار است و اگر کسی خود و دیگران را به دفاع از دین خدا دعوت کند مردم آن را میپذیرند و به دنبال او به راه میافتند همانند امام خمینی(ره) که قائد و پیشرو بود و مردم از او پیروی کردند و به حمایت از او پرداختند.
وی دین اسلام را نیز دینی مطابق با فطرت انسان برشمرد و گفت: دین مبین اسلام دینی کامل و همگانی است و تا قیامت نیز دارای دوام و پایداری میباشد و احکام و قوانین رسول الله به عنوان خاتم پیامبران تا روز قیامت نافذ و پا برجاست.
این استاد برجسته حوزه تاکید کرد: پرستش خدای متعال امری فطری است زیرا خدا بی نیاز از بندگان خود میباشد و رزق بندگانش در دستان اوست و این امر با فطرت انسان مطابقت دارد.
وی در این جلسه یادآور شد: هیچ ارادهای توان مقابله با اراده خدا را ندارد، اما با این حال رحمت خداوند همیشه بر غضب او سبقت دارد و در هر کجا که بخواهد عذابی نازل کند رحمت او وارد میشود.
این مفسر قرآن کریم گفت: برخی از مردم نصیحت و راهنمایی را نمیپذیرند و با رفتارشان، عقل عملی خود را فلج کردهاند و با جهل و نادانی خود به جنگ با علما میروند از این رو بسیاری از علما کشته جهل هستند.
منبع:ایسنا