۰۳ آذر ۱۴۰۳ ۲۲ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۰۵ : ۰۹
وی با بیان اینکه "قناعت" به معنای بیتحرکی و تنبلی نیست، بلکه رضایت از تقدیر الهی و تلاش برای کسب رزق حلال است، اظهار کرد: مومن اگر از گرسنگی بمیرد، بجز در برابر ذات اقدس الهی سر در پیشگاه احدی خم نخواهد کرد و هیچگاه نیز بیجا پولی قرض نمیگیرد، اما متاسفانه امروز برخی برای موارد غیر ضروری و تجملات پول قرض میگیرند و سر پیش دیگری خم میکنند.
این کارشناس دینی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت موضوع توجه به خانواده پرداخت و اظهار کرد: کار خیر زمانی ارزشمند است که انسان ابتدا به خانواده خود برسد، متاسفانه برخی متدینین گاهی آنقدر سر گرم حضور در مساجد و هیئتها شده که از خانواده خود غافل میشوند که این موضوع اصلا مطلوب نیست.
حسین زاده افزود: درست است که فرزندان برای خود خدایی و رازقی دارند، اما این موضوع سلب مسئولیت از والدین نمیکند و توجه به فرزند و برنامهریزی برای آینده آنها یکی از وظایف والدین است.
وی با بیان اینکه انسان باید اموال و داراییهای خود را تنها در مسیر خانواده، کمک به جامعه و دین خداوند صرف کند بر اولویت خانواده در صرف اموال تاکید و عنوان کرد: نباید در شرایطی که فرزندان و خانواده در مضیقه مالی هستند، انسان اموال خود را برای مساجد و هیئتها خرج کند، کمک به مساجد و هیئتهای مذهبی امری پسندیده و ارزشمند است اما نه زمانی که فرزندان و خانواده انسان در "گرسنگی" به سر میبرند.
این کارشناس دینی
تصریح کرد: ثروتمندان مراقب باشند مال دنیا آنها را نفریبد و از خداوند
غافل نکند. حس غرور، تکبر و فخر فروشی نشانه نفوذ شیطان بر وجود آدمی است و
متمولان جامعه بدانند خداوند شاهد و ناظر بر تمام اعمال آنها و ثروت
آزمونی الهی است.
منبع:ایسنا
211008