پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۱۲:۰۰

۱۳۹۱/۰۷/۱۹

مداح مشهور در کنار حاج صادق آهنگران+ عکس

نزار القطری یا نزار فضل الله روانی در تاریخ پنجم ژوئن 1971 در قطر به دنیا آمده. او به زبان های عربی، فارسی، انگلیسی و اردو تسلط کامل دارد. نزار قطری دارای سه فرزند است با نام های کوثر، حسین و علی. نزار القطری مدتی مقیم لندن بوده است و در حال حاضر در کویت ساکن است.
کد خبر : ۱۵۹۴
عقیق: نزار القطری یا نزار فضل الله روانی که در چند سال اخیر محبوبیت زیادی در کشورمان پیدا کرده است در تاریخ پنجم ژوئن 1971 در قطر به دنیا آمده. او به زبان های عربی، فارسی، انگلیسی و اردو تسلط کامل دارد. نزار قطری دارای سه فرزند است با نام های کوثر، حسین و علی. نزار القطری مدتی مقیم لندن بوده است و در حال حاضر در کویت ساکن است.

وی تحصیلاتش را در قطر به اتمام رسانده است. از شش سالگی به مدرسه رفته و در هشت سالگی شروع به حفظ قرآن کرده و توانسته نیمی از قرآن را از بر کند. او همچنین توانسته است در کودکی، هفت بار بین همسالان خودش مقام اول در رشته حفظ قرآن را به دست آورد. مداحی را از 8 سالگی و با دو بیت از قصیده ای که مادرش زمزمه می کرد شروع کرد.

زمانی که مشتاقانه برای قرائت قرآن به حسینیه می رفت. جالب است که به خاطر اینکه از آن قصیده فقط دو بیت را حفظ کرده بود، در مداحی هایش همان دو بیت را نزدیک به بیست بار می خواند! در همان ایام بود که روزی قصیده مشهور «خیرة الله من الخلق أبی» را خواند.و از آن زمان تا کنون در پایان تمام مجالسی که نزار قطری در آن مداحی می کند، این قصیده را تکرار می کند و هر شب آن را می خواند. نزار قطری 28 سال است که این قصیده را می خواند.





بین الحرمین


حرم حضرت معصومه(س)



در کنار حاج صادق آهنگران


منبع: مشرق نیوز

کدخبرنگار/211001

گزارش خطا

ارسال نظر
captcha
  • پربازدیدها
  • تازه ها
  • پرطرفدارها
  • پربحث‌ها