پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۰۷:۱۱

۱۳۹۲/۰۷/۲۰

تشرف به اسلام در قلب"اسرائيل"

مراسم ازدواج آنان چند شب پيش در "طولکرم" با حضور ده ها تن از نزديکان و دوستان آنان که بيشترشان از نزديکان دختر فلسطيني بودند،‌ برگزار شد.
کد خبر : ۱۳۹۰۷
عقیق: اخبار رسيده از سرزمين هاي اشغالي حاکي از آن است که يک مرد يهودي بنام "ديويد" به دين مبين اسلام گرويد.

گفته مي شود او پس از مسلمان شدن، نام خود را به "داوود" تغيير داد و با يک دختر مسلمان از فلسطينيان ساکن در سرزمين هاي اشغالي (فلسطينيان 1948) ازدواج کرد.

در همين حال رسانه هاي فلسطيني ضمن اعلام اين خبر، افزودند:‌ "داوود" تازه مسلمان شده که حدود 50 سال سن دارد، با دختري 30 ساله از شهر "طولکرم" به نام "حارون" ازدواج کرد.

اين رسانه ها همچنين افزودند: مراسم ازدواج آنان چند شب پيش در "طولکرم" با حضور ده ها تن از نزديکان و دوستان آنان که بيشترشان از نزديکان دختر فلسطيني بودند،‌ برگزار شد.


منبع: شیعه آنلاین

211008


گزارش خطا

ارسال نظر
  • پربازدیدها
  • تازه ها