*شیخ مفید در روایتی از معصوم علیه السلام می آورد: کسی که می خواهد احوالات خودش را متوجه شود، سه شب غسل کند و با ما اهل بیت مناجات کند تا اینکه می رسد به اینجا «بنا غفر لآدم» بوسیله ما بود که آدم بخشیده شد، بنا ابتلی أیّوب، ایوب یکی ثروتمند ترین های زمان خودش بود، کاروان ها و شترها داشت فارغ از پیغمبر بودن، ناگهان دچار بلا شد و همه دارایی اش را از دست داد و خودش هم مریض شد، کسی که سفره دار بود و سفرهای آن چنانی پهن می کرد به نان شب محتاج شد، حضرت می فرماید بخاطر ما بود که این شد در ادامه می فرماید: بنا افتقد یعقوب، اگر یعقوب آن همه دوری کشید،علاوه بر موهایش چشمانش نیز سفید شد بخاطر ما بود، بنا حبس یوسف اگر یوسف زندانی شد بخاطر ما بود، ادم ظاهر بین میگوید طبق قرآن یوسف بخاط زلیخا به زندان افتاد ولی این علت ظاهری است.
*حضرت آدم بخاطر یک ترک اولی و نه گناه، 300سال به درگاه خدا اشک ریخت، مرحوم علامه مجلسی می فرماید: این روایت نشان می دهد که انبیا هم درجات دارند، باید کار بکنند تا به معرفت بالاتری برسند، جبرئیل آمد در گوش حضرت آدم گفت بگو: یا حمید بحق محمد، یاعالی بحق علی، یا فاطر بحق فاطمه، یا محسن بحق الحسن، یاقدیم الاحسان بحق الحسین، تا اسم امام حسین آمد اشک از چشمانش جاری شد و گفت این که بود؟ گفتند 300سال گریه کردی تازه یک یاحسین گفتی.
*قدیم الاحسان کسی است که زمانی که هیچ اثری از من
و تو نبود و خدا چیزهایی به بقیه بخشید؛ فقط برای گل روی حسین، رسول الله فرمود حسین
منی و انا من حسین، یوسف اگر به ظاهر ببینید توسط فتنه زلیخا به زندان انداخته شد
ولی امام کاظم علیه السلام می فرماید:
بنا.
*باقی مانده کشتی حضرت نوح را پیدا کرده اند
و الان در موزه ی استالینگراد نگه داری می شود، بهترین خط شناس ها و مورخین دنیا
با مطالعه کتیبه ای که از کشتی حضرت نوح باقی مانده پرداختند پی بردند که در کتیبه
نوشته است، خدایا نوح را و آن کسانی که در این کشتی هستند نجات بده از طوفان
بحق محمد و ایلیا و فاطمه و شبیر و شبّر.
*اهل بیت را باید به نوارنیت آنها بشناسید، حضرت
رسول اکرم(ص) فرمود تمام این عالم از نور فاطمه زهرا خلق شده است، تصور ما از امام
زمان چیست؟ یک فرد با چشمانی زیبا و...نتیجه اش هم می شود همین پوستر هایی که می کشند، آیا معرفت به این است؟ اگر معرفت به این شکلی باشد وقتی امام رضا به شهادت رسید
یونس ین عبدالرحمان آمد و گفت برای شهادت امام رضا گریه نکنید بیایید گریه کنیم که
امام ما یک بچه هفت ساله است، یعنی حلقه اولی های امام هم دچار ریزش شدند.
*امام جواد به آنها گفت آیا نشنیده اید مسیح در گهواره سخن گفت، همین شیعیان می آمدند از امام سوالات خود را می پرسیدند و پاسخ می گرفتند و سپس اسباب بازی در مقابل حضرت می گذاشتند تا ایشان را امتحان کنند. 30 هزار نفر از ادیان مختلف می آمدند با حضرت مباجثه می کردند.