عقیق: حجتالاسلام حامد کاشانی در یکی از منابر خود به بیان فضائل امام رضا(ع) و حساسیت و توجه ایشان به شیعیانشان پرداخت.شخصی نزد امام رضا(ع) رفت و گفت که آقا جان، فدایتان شوم، یک نامه بنویسید که فلانی مقداری وام یا قرض به من بدهد، عجیب است که طرف نمیدانسته که نزد چه کسی رفته است.
طرف پیش امام رضا(ع) رفته و از آقا میخواهد که سفارش کنید فلانی به من وام دهد، حضرت میفرماید من نسبت به شخصیت تو حساس هستم، چگونه از من میخواهی که من نامه بنویسم، تو را به کسی دیگر حواله بدهم، بروی سر خم کنی که به تو پول بدهد؟
امام فرمود که من دلم نمیخواهد تو بروی و به کس دیگری رو بزنی برای پول، ببینید اهل بیت(ع) چقدر روی ما حساس هستند. امام به او فرمود: روی مال خودم حساب کن، هر چقدر بخواهی خودم به تو میدهم. گاهی ما نمیدانیم با چه کسی طرف هستیم، امام رضا(ع) خودش گشاینده گرهها است.
بخش اول گفت و گوی عقیق با استاد حسین انصاریان: