پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۱۵:۵۳

۱۴۰۵/۰۱/۲۷

اعلام آمادگی ۸۰ هیئت اجتماعی برای نقش‌آفرینی در عصر جدید انقلاب

۸۰ هیئت اجتماعی و تشکل فرهنگی شاخص کشور در بیانیه‌ای خطاب به رهبر انقلاب، با تأکید بر تداوم راه «امام شهید»، از آمادگی کامل خود برای ایفای نقش در مرحله جدید جامعه‌سازی و تمدن‌سازی انقلاب اسلامی خبر دادند.
کد خبر : ۱۳۶۳۵۵

عقیق:۸۰ هیئت اجتماعی و تشکل‌ فرهنگی شاخص در اعلام آمادگی برای تحول در عصر جدید انقلاب اسلامی بیانیه‌ای منتشر کرده‌اند.محضر مبارک امام المسلمین حضرت آیت‌الله حاج سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله العالی)سلام‌علیکمداغ فراق و شهادت مظلومانه قائد عظیم الشان و امام شهیدمان آتشی بر جان امت اسلامی افکند که جز با تداوم پر صلابت راه آن عزیز تسکین نخواهد یافت. خون پاک آن شهید والامقام که به دست شقی‌ترین آحاد بشر بر زمین ریخت نه تنها حرکت این امت را کند نکرد، بلکه خیزشی عظیم در سراسر ایران اسلامی برانگیخت خیزشی که سرآغاز فصلی نوین در تاریخ انقلاب اسلامی خواهد بود.

اعلام آمادگی ۸۰ هیئت اجتماعی برای نقش‌آفرینی در عصر جدید انقلاب

 ما فرزندان معنوی آن شهید عزیز عهد می‌بندیم که تا پای جان در مسیر تحقق آرمان‌های الهی ما امضا کنندگان این نامه جمعی از مدیران تشکل‌های شاخص و هیئات اجتماعی هستیم که با هدایت‌های داهیانه امام شهیدمان در طول بیش از دو دهه در سراسر کشور روییده و بالیده‌اند. از آنجا که حضرتعالی از دیرباز با این مجموعه‌ها آشنا بوده و خود از راهبران این حرکت‌های اصیل بوده‌اید بر خود لازم دانستیم رسالت و رویکرد این مجموعه‌ها را به اختصار بازخوانی کنیم.

هيئات اجتماعی کشور مجموعه‌هایی پویا هستند که با تکیه بر اقیانوس بیکران محبت و معارف اهل‌بیت (علیهم السلام ظرفیت عظیمی را در عرصه فرهنگی آزاد کرده‌اند. این مجموعه‌ها با ورود به میدان‌های گوناگون تربیتی جهادی رسانه‌ای و هنری با خلاقیت و نوآوری به حل مسائل جامعه می‌پردازند. 

هیئات اجتماعی تنها به برگزاری آیین‌های معنوی بسنده نکرده بلکه با رویکرد مهندسی فرهنگی، حل معضلات اجتماع را پیگیری می‌کنند.این تشکل‌ها از مرحله کنشگری صرف فرهنگی فراتر رفته و دقیقاً در قامت حلقه‌های میانی - که همواره مورد تأکید رهبر شهیدمان بود - نقش آفرینی می‌کنند.
آنان به مثابه چشمان بینای انقلاب رسالت پیشران بودن و راهبری عرصه فرهنگی را بر دوش کشیده و پرچم مطالبه گری دغدغه‌های جامعه دینی از مسئولان را در میدان‌های مختلفدر یک کلام هيئات اجتماعی تشکل‌های گام دوم انقلاب هستند و رسالت خویش را در پاسداری از عرصه‌های تمدنی و تحقق منویات امامین انقلاب تعریف کرده‌اند.
 شایان ذکر است که بخش قابل توجهی از توان و وقت این مجموعه‌ها در هنگامه بعثت مردم صرف اداره و توسعه میادین سراسر کشور شده است؛ میادینی که به مثابه فضاهای زنده انبعاث مردمی بستر مناسبی برای تعمیق فرهنگ دینی و انقلابی و شبکه اجتماعی فراهم آورده‌اند؛ این تمرکز مشترک بر میادین و شرایط بحرانی کشور مانع از گردهمایی این تشکل‌ها شد؛ لذا در اولین فرصت با همراهی سازمان تبلیغات اسلامی این جمع فرهیخته گرد هم آمدند تا با هم گرایی بیشتر و دقیق‌تر مقدمات حرکت هم افزا در استفاده مؤثر تر از حضور اجتماعی بی نظیر مردم فراهم شود و تجربه انباشته شده در این عرصه ظرفیتی شود که در خدمت افق‌های بلندتر و نیز ادامه این غلبه اجتماعی انقلاب قرار گیرد.
ما عميقاً بر این باوریم که دوره زعامت و هدایت شما، فصل نوینی است که در آن، دستاوردها و قدم‌های برجسته ۴۷ سال گذشته تثبیت شده و به شکوفایی روزافزون خواهد رسید. رجاء واثق داریم که با نگاه ژرف نگرانه حضرتعالی، نقاط ضعف گذشته، به ویژه نهادسازی‌های کم اثر، دیوان سالاری مخل جریان‌های فرهنگی اصیل و هر رویه‌ای که با روح پویای انقلاب اسلامی در تعارض است دگرگون شده و انقلاب اسلامی با شتابی بیشتر وارد مرحله جامعه سازی و تمدن سازی نوین خود خواهد شد.ما فرزندان شما در هیئات و تشکل‌های دینی امضا کننده با تمام توان و با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های انسانی و مادی که در سایه سار انقلاب اسلامی به دست آمده است، خود را وقف تام و تمام اهداف والای قائد عظیم الشان شهیدمان و همچنین اوامر مطاع حضرتعالی میدانیم و برای هرگونه جان فشانی در این مسیر مقدس مهیا و آماده‌ایم.
فروردین ماه ۱۴۰۵

گزارش خطا

ارسال نظر
captcha
  • پربازدیدها
  • تازه ها
  • پرطرفدارها
  • پربحث‌ها