پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۰۹:۰۰

۱۳۹۲/۰۷/۰۹
شهردار کلانشهر قم:

قم را به جهان‌شهر شیعی تبدیل می‌کنیم

قم را به جهان‌شهر شیعی تبدیل می‌کنیم
شهردار قم گفت: شهرداری قم تلاش جدی خواهد داشت تا قم را به جهان‌شهر شیعی تبدیل کند.
کد خبر : ۱۳۵۱۴
 عقیق: محمد دلبری در دیدار با آیت‌الله وحید خراسانی از مراجع عظام تقلید با اشاره به اینکه شهر قم ام‌القرای جهان تشیع است و باید این عنوان را در عمل به منصه ظهور بگذاریم تصریح کرد: شهرداری قم تلاش جدی خواهد داشت تا قم را به جهان‌شهر شیعی تبدیل کند.

وی در ادامه از احیای قبور علمای مدفون در شهر قم خبر داد و گفت: در این زمینه طرح‌های لازم در دست تهیه و اجرا است.

   شهردار کلانشهر قم با اشاره به اینکه شهر مقدس قم حرم اهل بیت(ع) است تاکید کرد: تمام نقاط این شهر حرم اهل بیت(ع) است و با اقدامات مختلف، فرهنگ‌سازی در این زمینه را دنبال می‌کنیم تا زائران به حفظ حرمت حرم اهل بیت اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی در خصوص تاکید آیت‌الله وحید خراسانی مبنی بر بزرگداشت سالروز شهادت ائمه اطهار(ع) تصریح کرد: کمیته خاص بزرگداشت و برنامه‌ریزی مراسم‌های شهادت اهل بیت(ع) تشکیل شده است و از هفته آینده نیز ستاد محرم شهرداری فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

دلبری همچنین از تشکیل ستاد فاطمیه در شهرداری قم خبر داد و گفت: در سالروز شهادت حضرت زهرا(س) ضمن سیاه‌پوش کردن تمام نقاط شهر مقدس قم نسبت به برگزاری مراسم‌های ویژه اهتمام داریم.

وی همچنین به بازگشایی بلوار پیامبر اعظم اشاره کرد و اظهار داشت: با عنایت حضرت ولیعصر(عج) موفق شدیم نیمه شعبان امسال نسبت به بازگشایی این بلوار اقدام کنیم.

منبع: فارس

212002


گزارش خطا

ارسال نظر
captcha
  • پربازدیدها
  • تازه ها
  • پرطرفدارها
  • پربحث‌ها