پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۱۳:۳۷

۱۴۰۴/۰۷/۱۷

فتاح: اربعین توانست کینه‌های جنگ را به دوستی تبدیل کند

رییس ستاد اجرایی فرمان امام گفت: اربعین توانست کینه‌های جنگ را به دوستی و محبت تبدیل کند و پیوند عمیقی میان مردم ایران و عراق ایجاد کند، مسیری که با عشق و ایثار ادامه دارد.
کد خبر : ۱۳۴۶۶۶

عقیق: رئیس ستاد اجرایی فرمان امام پرویز فتاح در مراسم تجلیل از موکبداران و خادمان اربعین که ۱۶ مهر برگزارشد، مسیر نجف تا کربلا را همچون مسیر صفا و مروه دانست و تاکید کرد: این راه به برکت شهدا و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی باز شده است.

وی افزود: حضور در این مسیر تنها با عقلانیت ممکن نیست بلکه عشق و ایمان عمیق زائران، تحمل سختی‌ها را ممکن می‌سازد.فتاح با اشاره به اینکه اربعین همچون دانشگاهی است که درس‌های اخلاق و ایثار به انسان می‌آموزد، گفت: در این ایام مردم با روحی متفاوت و صبوری بی‌نظیر حاضر می‌شوند.

وی افزود: رفتار مردم عراق در ایام اربعین نسبت به سایر روزها تغییر می‌کند و این حرکت حال و هوای خاصی به آنان می‌بخشد.رئیس ستاد اجرایی فرمان امام تصریح کرد: حضور میلیونی زائران در شرایط سخت امسال پیام روشنی دارد؛ مردمی که با جان و دل آمده‌اند و اگر شرایط بهتری فراهم شود، کنترل جمعیت بسیار دشوارتر خواهد بود.

فتاح با اشاره به جنگ هشت ساله ایران و عراق گفت: امروز جای کینه، محبت و ایثار نشسته است که این لطف خداوند و عنایت امام حسین است.رییس ستاد اجرایی فرمان امام از همکاری گسترده دستگاه‌های مختلف تشکر کرد و گفت: ستاد اجرایی فرمان امام در حوزه تامین آب، بهداشت، درمان و دیگر خدمات در کنار ستاد اربعین فعالیت می‌کند. وی افزود: تلاش شده تا ده‌ها هزار نفر از مناطق محروم نیز بتوانند در این راهپیمایی عظیم حضور یابند. باید بدانیم خدمت به زوار اربعین سرمایه‌گذاری در راه خدا است، نه هزینه.
 

 

منبع:فارس


گزارش خطا

ارسال نظر
  • پربازدیدها
  • تازه ها