پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۱۴:۳۲

۱۴۰۴/۰۵/۰۸

مشکل متقاضیان دینار عراق برای دریافت ارز اربعین رفع شد

بانک مرکزی با اعلام اینکه امکان بازخرید مازاد ارز فروخته شده از زائرین اربعین تا روز پنج‌شنبه ۳۰ مرداد فراهم است از پرداخت ارز اربعین به تمام ثبت‌نام کنندگان در سامانه سماح خبر داد.
کد خبر : ۱۳۴۰۷۹

عقیق: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بعد از ظهر امروز چهارشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۴ اعلام کرد با هماهنگی ستاد اربعین، پلیس گذرنامه و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، امکان پرداخت ارز اربعین به تمامی افرادی که در سال جاری در سامانه سماح اقدام به ثبت‌نام می‌نمایند، بدون محدودیت فراهم شد.

بنابر اعلام بانک مرکزی، حسب تصمیمات اتخاذ شده در جلسه امروز ستاد مرکزی اربعین وزارت کشور که به ریاست معاون محترم امنیتی وزارت کشور و با حضور رئیس محترم کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی و نمایندگان پلیس گذرنامه و بانک مرکزی و دستگاه‌های ذیربط دیگر برگزار گردید، مقرر شد امکان دریافت ارز اربعین برای تمامی افرادی که در سال جاری در سامانه سماح اقدام به ثبت نام می‌نمایند، بدون محدودیت فراهم شود.

همچنین در این جلسه تاکید شد امسال آن دسته از افرادی که ضمن خریداری ارز موفق به انجام سفر اربعین نشوند به منظور عدم مواجهه با هرگونه محدودیت در دریافت ارز در سال آتی موظف به عودت ارز به شبکه بانکی هستند.

انجام عملیات بازخرید مازاد ارز فروخته شده از زائرین محترم تا روز پنج‌شنبه مورخ ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ با نرخ خرید اسکناس مرکز مبادله ارز و طلای ایران (ETS) انجام خواهد پذیرفت. بازخرید ارز فروخته شده در سرفصل مزبور صرفاً توسط بانک اولیه عامل فروش مجاز می‌باشد.

بانک مرکزی در راستای تسهیل شرایط عزیمت هموطنان و زائران ایرانی به عتبات عالیات در سال‌جاری، عرضه و فروش ارز اربعین به زائران را از روز شنبه ۴ مرداد ماه آغاز و تا ۲۲ مرداد ماه (روز قبل از اربعین حسینی) از طریق بانک‌های ملی ایران، تجارت، صادرات و پست بانک در دستور کار دارد.


گزارش خطا

ارسال نظر
  • پربازدیدها
  • تازه ها