
درس اخلاق: علامه مي فرمود: «درس اخلاق، گفتني نيست، عمل است»
زيارت اهل قبور: علامه هر شب جمعه به زيارت اهل قبور مي رفت و معتقد بود: «رفتن به قبرستان در سازندگي انسان موثر است»
اثر سوء عصبانيت: حجت الاسلام والمسلمين فاطمي نيا به نقل از علامه مي گويد: «گاهي يك عصبانيت، بيست سال انسان را به عقب مي اندازد»
مهمترين وظيفه انسان: علامه مي فرمايد: «ما بزرگترين و مهمترين كاري كه در عالم داريم و هيچ كاري از اطوار و شئون زندگي ما مهمتر از آن نيست، اين است كه خودمان را درست بسازيم»
والدين: آيت الله امجد نقل مي كنند: شخصي به مرحوم علامه عرض كرد: با اين پدر و مادر هاي پرتوقع چه كنيم؟ ايشان فرمودند: «غيبت پدر و مادرها را نكنيد!«
دنيا: علامه طباطبايي مي فرمود: «عناوين دنيوي، اگر وفا و دوام داشته باشند تا لب گورند و نوعا هم بي وفا هستند، بعد از آن ماييم و ابد ما.«
ذكر آخر عمر: علامه در اواخر عمر مباركشان دائم مي فرمودند: «توجه! توجه! و اين، فراتر از «تذكر»، «تفكر» است.«
عاطفه: نجمه السادات طباطبايي (فرزند علامه) از قول پدر مي گويد: «بشر بايد عاطفه داشته باشد كسي كه عاطفه ندارد، يعني با قرآن دوست نيست»
منبع:صبح صادق
211004/