پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۱۸:۵۳

۱۴۰۴/۰۲/۲۸

عربستان برای پول زائران خط و نشان کشید

با نزدیک شدن به ایام حج تمتع فرودگاه‌های عربستان آماده اجرای قانون جدیدی می‌شوند که به موجب آن ورود و خروج زائران با بیش از ۱۶ هزار دلار ارز یا اشیای قیمتی ممنوع است.
کد خبر : ۱۳۳۲۸۵

عقیق: زائران خانه خدا امسال با یک قانون مالی جدید روبرو هستند. دیگر خبری از حمل آزادانه ریال سعودی نیست. وزارت حج عربستان اعلام کرده که «سقف مجاز برای حمل ارز و اشیاء قیمتی (مثل طلا و پول نقد) برای هر زائر تنها ۶۰ هزار ریال سعودی معادل تقریبی ۱۶ هزار دلار است.»

این تغییر در حالی رخ می‌دهد که پیش از این محدودیتی در میزان ارز همراه زائران وجود نداشت. حالا عربستان به طور رسمی به کشورها اعلام کرده از این پس، مجموع ارزش دارایی زائران نباید حد مجاز (یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان) عبور کند.هرچند مسئولان ایرانی همواره توصیه کرده‌اند که حج فرصت بازارگردی نیست اما برخی زائران به‌ویژه از کشورهایی مانند اندونزی و پاکستان علاقه زیادی به خرید به‌ویژه طلا دارند.
 
اما امسال از همان بدو ورود زائران از فرودگاه، محدودیت‌ها اعمال می‌شود. وزارت حج و عمره عربستان اعلام کرد که «حتی اگر در بدو ورود بازرسی دقیقی صورت نگیرد، هنگام خروج هرگونه دارایی مازاد بر سقف مجاز ضبط خواهد شد.»
 
منبع:فارس

گزارش خطا

برچسب ها:
ارسال نظر
  • پربازدیدها
  • تازه ها