پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۲۰:۵۳

۱۴۰۴/۰۱/۱۷

گرانی از سفر عتبات جا ماند

با توجه به ثابت ماندن هزینه اسکان در عراق برای کاروان‌های ایرانی، ظرفیت اعزام‌ها تا پایان این ماه ۲۵ درصد نسبت به پیش‌بینی اولیه افزایش یافت.
کد خبر : ۱۳۲۸۴۴

عقیق: سازمان حج اعزام ۸۰ هزار زائر به عتبات را تا پایان فروردین برنامه‌ریزی کرد. اما معاون عتبات سازمان حج مرتضی آقایی می‌گوید که «این تعداد به ۱۰۰ هزار نفر می‌رسد.»سال گذشته در این مدت حدود ۶۰ هزار نفر به زیارت کربلا مشرف شدند که امسال این تعداد ۷۰ درصد رشد داشته است.

سازمان حج اعلام کرد که نوروز امسال هزینه «اسکان» زائران که همیشه بیش از ۱۰ درصد بیشتر از ایام عادی بود، تغییری پیدا نکرد. این روند تا پایان ماه جاری ادامه دارد.در سال‌های اخیر عراق هم اسکان در ایام مناسبتی را گران می‌کند تا جایی که امسال زائران کشورهای حوزه خلیج فارس برای هر شب اسکان در هتل‌های اطراف کربلا بیش از ۵۰ دلار (۵ میلیون تومان) هزینه می‌کنند. این مبلغ برای کاروان‌های ایرانی یک‌سوم شد.

مدیر هتل کربلا فتاح صالح می‌گوید که بسیاری از کشورها برای اسکان در هتل‌ها حاضرند که قیمت بالاتری دهند. ایرانیان هم باید با همان مبلغ اتاق کرایه کنند.در مقابل، مدیر هتلی دیگر در کربلا جواد العلاوی می‌گوید که ایرانیان در تمام طول سال به کربلا می‌آیند برای همین امسال با مذاکراتی که شد به نفع زائران ایرانی عمل کردیم.
 
 
کارشناسان می‌گویند که باتوجه‌به ثابت ماندن هزینه اسکان برای زیارت عتبات، سازمان حج باید به فکر کاهش هزینه‌های سفر باشد تا زائران بیشتری بتوانند به این سفر معنوی مشرف شوند. همچنین از آنجایی که اسکان یکی از مؤلفه‌های اصلی برای هزینه سفر است، باید با مذاکرات با طرف عراقی نسبت به ثبات نرخ آن در ماه‌های آینده به ویژه ذی‌الحجه و روز عرفه برنامه‌ریزی شود.
 
منبع:فارس

گزارش خطا

ارسال نظر
  • پربازدیدها
  • تازه ها
  • پرطرفدارها
  • پربحث‌ها