پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۱۲:۰۲

۱۴۰۳/۱۱/۱۳
حاج سعید حدادیان عنوان کرد:

بهترین زمان برپایی روضه

حاج سعید حدادیان گفت: یکی از مهمترین و بهترین اوقات برای روضه گرفتن که از نظر علمی هم تأیید شده است، صبح است.
کد خبر : ۱۳۲۲۹۴

عقیق: سعید حدادیان در مجمع‌الذاکرین هفتگی خود در توصیه‌ای به مداحان جوان اظهارداشت: یکی از مهمترین و بهترین اوقات برای روضه گرفتن که از نظر علمی به خصوص روانشناسی، جامعه شناسی، انسان شناسی و حتی اومانیستی هم مورد تایید است، صبح است.

وی افزود: زیرا دو ملائکه دیشب از کنار شما رفتند و دو ملائکه جدید با شما هستند و زمانی که از ابتدای صبح با شما اینگونه شروع می‌کنند، نگاهشان به شما متفاوت می‌شود و شما هم فرد دیگری می‌شوید.

حدادیان گفت: روضه صبح برای مداحان هم خوب است زیرا صبح خود را زود شروع می‌کنند و سرزنده هستند. این مداح اهل بیت گفت: در این مجلس صبح خواندن زیارت عاشورا که یک حدیث قدسی است بسیار مفید است. در شهرها و محله‌هاب خود جلسه صبحگاهی قرائت زیارت عاشورا راهی بیندازید.

وی تصریح کرد: برای خودتان یک مجلس زیارت عاشورا هفتگی راه بیندازید ولو اینکه جمعیت نیاید. برای خودتان در یک مسجد بخوانید.

حدادیان تصریح کرد: من زمانی که جوان بودم، زیارتگاه‌ها را سر می‌زدم. در این زیارتگاه‌ها می‌توان یک گوشه نشست و برای خود زمزمه کرد.

مجمع الذاکرین هیأت عزیزم زینب سلام الله علیها هرهفته جمعه‌ها عصر در مسجد سراج الملک واقع در میدان بهارستان، چهارراه سرچشمه، خیابان امیرکبیر برگزار می‌شود.

 

منبع:فارس


گزارش خطا

ارسال نظر
  • پربازدیدها
  • تازه ها