۰۶ مهر ۱۴۰۲ ۱۴ (ربیع الاول ۱۴۴۵ - ۵۲ : ۱۷
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی مطرح کرد؛
براساس افکارسنجیهای سازمان تبلیغات اسلامی، ۷۲ درصد مردم ایران مشتاق حضور در پیادهروی اربعین هستند و ۴۶ درصد از مردم هم در دهه محرم هر شب به محافل عزای حسینی رفتهاند.
عقیق: حجتالاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با انتشار اطلاعنگاشتی از افکارسنجی جدید مؤسسه بینا، نوشت: نتایج پژوهشها و افکارسنجیها درباره میزان ارادت مردم ایران به سیدالشهدا(ع) شگفتانگیز است. در تازهترین افکارسنجی که همکاران ما در مؤسسه بینا در کنار ایسپا انجام دادهاند، ۷۲ درصد مردم ایران مشتاق حضور در پیادهروی اربعین هستند و ۴۶ درصد از مردم هم در دهه محرم هرشب به محافل عزای حسینی رفتهاند.
وی افزود: براین اساس شاهد افزایش مشتاقان زیارت اربعین و کاهش تعداد کسانی که در مراسم دهه محرم شرکت نکرده بودند، نسبت به سال گذشته هستیم.
قمی تصریح کرد: این آمار و ارقام شگفتانگیز است و تاریخی؛ این ملت، حقیقتاً ملت امام حسین(ع) است.