پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۱۵:۰۹

۱۴۰۱/۰۸/۰۷
حاج مهدی سلحشور:

آرتین روضه مجسم امروز کربلاست

حاج مهدی سلحشور مداح اهل بیت (ع) در واکنش به شهادت پدر، مادر و برادر آرتین سرایداران در حمله تروریستی داعش به حرم شاهچراغ (ع) و صحبت‌ها و تصویر این کودک ۵ ساله واکنش نشان داد.
کد خبر : ۱۲۴۲۱۲

عقیق: حاج مهدی سلحشور مداح اهل بیت (ع) در واکنش به شهادت پدر، مادر و برادر آرتین سرایداران در حمله تروریستی داعش به حرم شاهچراغ (ع) و صحبت‌ها و تصویر این کودک ۵ ساله واکنش نشان داد و در فضای مجازی نوشت:

«برای دلتنگی‌های آرتین عزیز. سال‌ها روضه مظلومیت حضرت رقیه (س) را خواندم و گریستم. گریستم و گریاندم اما آرتین روضه مجسم امروز کربلاست... جوان های‌عزیزم، تاریخ درس دیروز برای امروز من و توست برای ساختن زیبای فردای وطن #شمر_زمانه_را_بشناس #برای_آرتین»

غروب روز چهارشنبه ۴ آبان‌ماه یک فرد مسلح حین ورود به حرم مطهر شاهچراغ به سمت زائران رگبار گلوله بست. تا این لحظه در این عملیات تروریستی ۱۵ شهید و ۱۹ زخمی گزارش شده است که یک زن و دو کودک هم جزو این قربانیان‌اند. گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله تروریستی در حرم مطهر شاهچراغ (ع) را به عهده گرفت.


گزارش خطا

ارسال نظر
  • پربازدیدها
  • تازه ها