۰۳ آذر ۱۴۰۳ ۲۲ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۲۱ : ۰۹
عقیق:هادی اکبری، مدیر امور اهل سنت بعثه مقام معظم رهبری در گفتوگویی با اشاره به برپایی مدارس حج در کشور اظهار داشت: از دو سال گذشته به منظور ارتباط بهتر روحانیون اهل سنت کاروانها با بعثه مقام معظم رهبری و همچنین ارتقای سطح آگاهی زائران، اقدام به تأسیس مدارس حج در کشور کردیم.
۴ مدرسه حج در ۳ استان داریم
وی با بیان اینکه تاکنون در ۳ استان مدارس حج برپا شده است، افزود: در حال حاضر ۴ مدرسه حج در استانهای هرمزگان، گلستان و استانهای سیستان و بلوچستان تأسیس شده که تا در نظر داریم در فاز نخست تا پایان سال جاری این مدارس را به ۱۰ مدرسه افزایش دهیم.
مدیر امور اهل سنت بعثه مقام معظم رهبری هدف اصلی از تأسیس مدارس حج را ارتقای سطح آگاهی زائران و استمرار آموزشها عنوان کرد و گفت: مدارس حج در مرحله اول برای بهرهگیری از ظرفیت استانها و ایجاد ارتباط مستمر با روحانیون کاروانها است.
هدف از برپایی مدارس حج ارتقای سطح توانمندی روحانیون و زائران است
اکبری خاطر نشان کرد: پس از تقویت مدارس و آمادگی متولیان این مدارس، سعی داریم در مرحله دوم زائران را نیز با مدارس حج مرتبط سازیم؛ به طوری که ظرفیتهایی ایجاد کنیم که زائران در این مدارس توانمندیهای خود در زمینه حج را توسعه دهند. به همین منظور سعی میکنیم کتابخانه و نمایشگاههای حج را نیز در این مدارس برپا کنیم تا به نوعی مدارس حج تبدیل به پایگاه تخصصی حج شود.
وی با بیان اینکه مهمترین رکن مدارس حج این است که ما در این مدارس از ظرفیتهای اهل سنت و مدارس علمیه موجود در مناطق اهل سنت استفاده میکنیم، گفت: مدارسی که توان علمی خوبی داشته باشند بعد از اینکه علمای اهل سنت منطقه آن مدرسه را مورد تأیید قرار دهند، یک نفر به عنوان مسؤول در آنجا فعالیت کرده و کار مدارس حج آغاز میشود.
برپایی مدارس حج در ۱۰ استان/ ۳ استان در اولویت تأسیس مدرسه حج
مدیر امور اهل سنت بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه مدارس حج در مناطق سنینشین کشور برپا خواهد شد، افزود: تاکنون در استانهای هرمزگان، سیستان و بلوچستان و گلستان این مدارس تأسیس شده و استانهای کردستان، آذربایجان غربی، کرمانشاه، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، بوشهر و فارس نیز در نوبت تأسیس مدارس حج هستند که احداث مدارس حج در استانهای کردستان، خراسان رضوی وخراسان جنوبی در اولویت قرار دارند.
اکبری با بیان اینکه بیش از یک هزار روحانی اهل سنت فعال در کشور داریم، گفت: تمام این روحانیون که پرونده فعال دارند، با تشکیل کارگروههای انتقال تجارب، مناسک و احکام و همچنین فرهنگی اقدام به آموزش میکنند.
منبع:فارس