پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۱۴:۲۲

۱۳۹۲/۰۵/۱۰
دادستان عمومی و انقلاب مشهد:

عامل اهانت به حرم امام رضا(ع) روانی است

طبق نظریه پزشکی قانونی این فرد دچار اختلال روانی بوده و هم اکنون با رعایت موازین قانونی تحت مراقبت قرار گرفته و جهت نگهداری و سیر مراحل قانونی به مراکز درمانی اعزام شده است.
کد خبر : ۱۰۹۶۴
عقیق:«غلامعلی صادقی» دادستان عمومی و انقلاب مشهد در حاشیه جلسه مسوولان قضایی در مجتمع امام خمینی (ره) مشهد گفت: فردی در شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان سعی داشت با پرتاب شی آتش زا به مضجع شریف امام رضا (ع) اهانت کند.

وی ادامه داد: این شخص با تاثیر از شبکه های ماهواره ای و معاند سعی در انجام این عمل را داشت که قبل از هر اقدامی توسط نیروهای مردمی و عزاداران بارگاه ملکوتی امام هشتم (ع) شناسایی – دستگیر و تحویل عوامل انتظامی شد.

دادستان عمومی و انقلاب مشهد گفت: طبق نظریه پزشکی قانونی این فرد دچار اختلال روانی بوده و هم اکنون با رعایت موازین قانونی تحت مراقبت قرار گرفته و جهت نگهداری و سیر مراحل قانونی به مراکز درمانی اعزام شده است.


منبع: تریبون

211001


گزارش خطا

ارسال نظر
  • پربازدیدها
  • تازه ها