کد خبر : ۱۰۸۵۲۹
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۲

فقط ۴۰۰ اتوبوس برای اربعین کاپوتاژ می‌شوند

معاون سیاسی ـ امنیتی وزارت کشور درخصوص کاپوتاژ خودروها برای اربعین گفت: با توجه به نیاز به اتوبوس‌ها در داخل کشور فقط 400 دستگاه اتوبوس برای معلولان و افراد خاص می‌توانند از کشور خارج شوند.

عقیق:حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور درحاشیه نشست ستاد مرکزی اربعین در جمع خبرنگاران درخصوص موضوع کاپوتاژ خودروها برای خروج از کشور در ایام اربعین گفت: این اتفاق سال گذشته بدون هماهنگی ستاد مرکزی اربعین رخ داد و تعداد زیادی از اتوبوس‌ها از چرخه حمل و نقل داخلی کشور خارج شدند، از این رو امسال قرار شد سقفی برای کاپوتاژ اتوبوس‌ها در نظر گرفته شود که فقط برای معلولان و افراد خاص تعداد محدودی اتوبوس بتوانند از مرز خارج شوند.

وی با بیان اینکه ۷۵ درصد اتوبوس‌های فعال در ناوگان حمل و نقل کشور برای ایام اربعین در نظر گرفته شده‌اند گفت: با توجه به محدودیت اتوبوس امسال ۴۰۰ دستگاه برای کل کشور در نظر گرفته شده تا بتوانند از مرز خارج شوند، البته در موضوع خودروهای شخصی فعلاً محدودیتی نداریم و خودروهای شخصی می‌توانند با پرداخت عوارض کشور به عراق از مرزهای خسروی و چذابه خارج شوند، البته در حال مذاکره هستیم که این اتفاق در مرز مهران هم رخ دهد.

وی درخصوص ویزاهای اربعین امسال گفت: امسال ویزا برای زیارت اربعین رایگان است، البته این رایگان بودن فقط برای یک بار است و اگر کسی از کشور خارج شود و دوباره وارد کشور شود دیگر نمی‌تواند از ویزای رایگان استفاده کند، همچنین درخصوص رایگان شدن ویزای زائران عراقی که به کشورمان سفر می‌کنند دولت عراق هنوز هیچ درخواستی مطرح نکرده و اگر این درخواست مطرح شود آن را بررسی می‌کنیم.

ذوالفقاری درخصوص موضوع بیمه زائران اربعین گفت: ستاد مرکزی اربعین از دستگاه‌ها و نهادهای مختلفی تشکیل می‌شود و در موضوع بیمه نگاه‌های مختلفی وجود دارد. یک نگاه این است که هرکس دوست دارد خود را بیمه کند و هرکس دوست ندارد بیمه نکند، اما ما نمی‌توانیم نسبت به زائران بی‌مسئولیت باشیم سال گذشته میزان ۲۰۰ تن دارو به کشور عراق منتقل شد و زائران بی‌شماری از خدمات رایگان درمانی بهره‌مند شدند. از این رو برنامه‌ریزی ما این است که حتماً همه زائران بیمه شوند و خدمات مطلوبی به آنها ارائه شود.

وی درخصوص هزینه‌های بیمه و درمان زائران اربعین گفت: هزینه‌ای که هلال احمر در طول سال بابت ارائه خدمات از زائران دریافت می‌کرد مبلغ ۱۶ هزار تومان بود که ما این مبلغ را به ۷ هزار تومان کاهش دادیم، همچنین هزینه بیمه هرزائر ۱۶ هزار تومان بوده که به ۱۵ هزار تومان کاهش پیدا کرده و همه اینها در حالی است که تمام خدمات زائران افزایش یافته است. به عنوان مثال میزان خسارتی که برای فوت هر زائر در کشور عراق پرداخته می‌شد تا پیش از این ۲۵ میلیون تومان بود که این مبلغ ۴۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده و این افزایش خدمات در حالی است که هم هزینه بیمه و هم هزینه هلال احمر کاهش داشته است.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با انتقاد از برخی افراد که خواهان عدم دریافت هزینه بیمه و درمان از زائران هستند، گفت ما نمی‌توانیم نسبت به زائران بی‌تفاوت باشیم و بگوییم هر که میخواهد خود را بیمه کند و هر که نمی‌خواهد نکند در موضوع درمان سرپایی مراجعه به مراکز بسیار زیاد است و اگر خدمات مطلوبی به زائران ارائه نشود شاهد اعتراض این عزیزان خواهیم بود، همچنین از مبلغ ۷ هزار تومان هلال احمر و ۱۵ هزار تومان بیمه یک ریال هم به هیچ دستگاهی پرداخت نمی‌شود.

ذوالفقاری با اشاره به اینکه برای رایگان شدن ویزای اربعین ۳ سال مذاکره کردیم گفت: این موضوع را طرف عراقی به هیچ وجه قبول نمی‌کرد چون عقیده داشت در صورت رایگان شدن ویزای اربعین تعداد زائران ایرانی به شدت افزایش پیدا می‌کند و طرف عراقی توان ارائه خدمات به زائران را ندارد.

منبع:فارس


ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین