۲۹ دی ۱۴۰۳ ۱۹ رجب ۱۴۴۶ - ۵۹ : ۲۲
وی با بیان اینکه کمیته امداد شجره طیبهای بوده که به امر امام راحل به وجود آمده است، افزود: حضرت امیر(ع) در چند جای نهجالبلاغه درباره فقر سخن گفته و فرمودهاند که فقیر در وطن خود نیز غریب است.
مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه فقر در اسلام عارضهای بوده که درنتیجه عمل نکردن به مبانی اسلام به وجود آمده است، ادامه داد: انفال تمام اراضی، جنگلها، معادن و هر زمینی که صاحب معین نداشته بوده که از آنها میتوان بهرهبرداری کرد که در اختیار پیامبر، امام و نایب امام در زمان خودشان باید باشد.
آیتالله نوری همدانی بیان کرد: اسلام به دنبال آن بوده که زندگی مردم زندگی متوازن باشد و همه مسلمانان در یک سطحی زندگی کنند که همه با هم برابر باشند، نه اینکه عدهای در اشرافی گری زندگی کنند و عدهای فقیر باشند چراکه در جامعه اسلامی اسلام میگوید فقر، جهل و ظلم نباید حاکم باشد.
وی فقر، جهل و ظلم را مایه عقبماندگی دانست و خاطرنشان کرد: در مملکت درنتیجه گرانی، نبودن کار و پایین بودن ارزش پولی مردم در سطح پایینی بوده و در فقر به سر میبرند، باید فکری برای این مسئله کرد.
استاد برجسته حوزه علمیه قم ابراز کرد: با اینکه کمک بیشتری از سوی کمیته امداد به افراد پاییندست میشود اما به دلیل گرانی و بیکاری کار شما نمود ندارد.
آیتالله نوری همدانی با تأکید بر اینکه مردم باید فراوانی را در زندگی خود ببینند، تصریح کرد: آمار دادن کافی نبوده و باید مردم ارزانی را در سفره خود ببینند، مسئولان آمار و ارقام میدهند اما در عمل و در سفره مردم چیزی نیست.
وی افزود: در فکر مردم بودن و خدمت به مردم دارای اجروقرب فراوانی بوده و در آیات روایات فراوانی بر این مسئله تأکید شده است.