حجتالاسلام حسینی قمی در سخنانی با اشاره به اهمیت شفافسازی اقتصادی در سیره امیرالمؤمنین(ع)، بر اساس روایتی عدالت حضرت را عامل صفآرایی دشمنان در برابر ایشان معرفی کرد.
عقیق:کمترین توقع از هر حکومتی که با شعار اسلام و اسلامگرایی خود را به جهانیان شناسانده است، اجرای عدالت و مبارزه با ظلم و تبعیض است. هر چند همواره افرادی هستند که با سرسختی با عدالت و حقمداری مبارزه و حق فقرا و ضعفای جامعه را پایمال میکنند، اما بر متولیان جامعه واجب و ضروری است که با این ظلمپیشهگان به صورت عملی مبارزه کنند و اموال نامشروعی که این افراد به دست آوردهاند را به بیتالمال مسلمین بازگردانند.
بر این اساس در اصل 49 قانون اساسی کشورمان میخوانیم: «دولت موظف است ثروتهای ناشی از ربا، غصب، رشوه، اختلاس، سرقت، قمار، سوءاستفاده از موقوفات، سوءاستفاده از مقاطعهکاریها و معاملات دولتی، فروش زمینهای موات و مباحات اصلی، دائر کردن اماکن فساد و سایر موارد غیر مشروع را گرفته و به صاحب حق رد کند و در صورت معلوم نبودن او به بیت المال بدهد. این حکم باید با رسیدگی و تحقیق و ثبوت شرعی به وسیله دولت اجرا شود.» این همان سیره و سلوک رفتاری امیر مؤمنان(ع) در قبال غاصبان بیتالمال تا پای جان بود که متولیان امر این سیره را باید در دستور کار خود قرار دهند.
حجتالاسلام حسینی قمی در سخنانی با اشاره به اهمیت شفافسازی اقتصادی در سیره امیرالمؤمنین(ع)، بر اساس روایتی عدالت حضرت را عامل صفآرایی دشمنان در برابر ایشان معرفی کرد که در ادامه میبینید.