وی افزود: خداوند عزوجل نام زنان بسیاری از جمله همسران پیامبرانی همچون حضرت موسی(ع) و ،حضرت زکریا(ع) و، حضرت إبراهیم(ع) و، حضرت نوح(ع) و، حضرت لوط و نام همسر فرعون و مادر و خواهر حضرت موسی (ع) و همسر عزیز مصر را در قرآن کریم یاد آور می شود که نام حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت مریم (س) را نیز در زمره این نام ها قرار داده است.
شیخ حسون گفت: خداوند در قرآن کریم ضمن گرامی داشتن این بانوی پاکدامن، در 28 مورد از وی بدون اشاره مستقیم به نامش، سخن به میان می آورد؛ حال آنکه، در 34 مورد و طی 33 آیه، صراحتا نامش را ذکر می کند.
مدیر مرکز پژوهش های اعتقادی اظهار داشت: آوازه حضرت مریم(س) در سوره های بقره، تحریم، توبه، زخرف، مریم، مؤمنون، احزاب و الصف آمده است که خداوند در 23 مورد نامش را همراه نام فرزندش حضرت عیسی (ع) می آورد.
وی ادامه داد: این مسئله در 13 مورد تحت عنوان «عیسی بن مریم»، در 3 مورد تحت عنوان «المسیح عیسی بن مریم»، در 5 مورد تحت عنوان «المسیح بن مریم» و دو بار با عبارت «ابن مریم» می باشد.
این محقق و پژوهشگر خاطر نشان ساخت: البته نام آن حضرت بدون همراهی نام پسر، در 11 مورد قابل مشاهده است که پنج بار از آن با حرف منادای "یا" آمده و شش بار بدون وجود یا.
وی در پایان گفت: پژوهشگران قرآنی در صورت مطالعه دقیق قرآن کریم، درخواهند یافت که خداوند چه مقدار در این کتاب هنگام ذکر نام حضرت مریم از واژه ها و ویژگی های زیبایی استفاده کرده است که این خود دلیلی بر بزرگی جایگاه آن حضرت در نزد خداوند می باشد.