29 ارديبهشت 1401 18 شوال 1443 - 50 : 18
کد خبر : ۹۵۱۴۷
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۶
کتاب «انسان ۲۵۰ ساله» تاکنون با استقبال خوبی از سوی مخاطبان فارسی‌زبان و غیر فارسی‌زبان همراه بوده است. این اثر پرمخاطب‌ترین کتاب انتشارات صهبا در سال گذشته معرفی شده است.
عقیق: انتشارات صهبا ضمن اعلام پرفروش‌ترین آثار خود در سال 96، از انتشار چاپ هفتاد و سوم کتاب «انسان 250 ساله» خبر داد. این اثر شامل سخنرانی ها و مطالب دستنویس مقام معظم رهبری درباره زندگی سیاسی ـ مبارزاتی ائمه(ع)، از پیش از انقلاب تا سال 1389 است. عنوان کتاب عیناً برگرفته از کلام منور مقام معظم رهبری است و بیانگر نوع نگاه ایشان به زندگی سیاسی مبارزاتی ائمه(ع) است. علت این نامگذاری بر روی زندگی ائمه(ع)، در مقدمه کتاب به تفصیل از بیانات ایشان آورده شده است.

این کتاب شامل هفده فصل است که نحوه چینش عناوین فصل‌ها، به صورت ترتیب تاریخی زندگی ائمه(ع)، از دوران پیامبر اعظم(ص) تا دوره امام جواد، امام هادی و امام عسکری(ع) است که بیانات مقام معظم رهبری درباره این سه امام بزرگوار در یک فصل ارائه شده است. محتوای این کتاب به دنبال انتقال مفهومی متعالی از مسیر و مقصد زندگی مجاهدانه ائمه(ع) است و از این رو بیش از آنکه یک کتاب تاریخیِ صِرف باشد، یک فراتحلیل تاریخی است؛ که به جای شرح و تفصیل وقایع زندگی ائمه، نگاهی کل‌گرا به زندگی هر یک از معصومین با توجه به بستر تاریخی دوره مربوطه و در راستای مقصود واحدی که همه این بزرگواران دنبال می‌کردند، ارائه می‌دهد. لذا آشنایی هر چه بیشتر خوانندگان محترم با تاریخ زندگی ائمه، تنفس در فضای انسان 250 ساله را دلنشین تر می‌کند.

از دیگر آثار پرمخاطب این انتشارات در سال گذشته، کتاب «دغدغه‌های فرهنگی» است. این اثر تاکنون سی و هفت‌بار تجدید چاپ شده است. «دغدغه‌های فرهنگی» شرح مزجی یکی از بیانات محوری مقام معظم رهبری در سال 1373 در دیدار با عناصر جبهه خودی حوزه فرهنگ است که با استفاده از دیگر بیانات معظم له شرح داده شده است. این کتاب شامل 9 فصل است که فصل اول آن با «طرح دغدغه» مطرح می‌شود، و بعد از آن، سه فصل به عنوان پیشنیازِ ادامه بحث، آمده است. سه فصلِ «منشأ انقلاب اسلامی»، «فرهنگ و هنر ایران و انقلاب» و «جریان روشنفکری بیمار» در مجموع به شرح تاریخچه جریان فرهنگی ایران بعد از ورود اسلام تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی می‌پردازد.

فصل «جریان روشنفکری بیمار» به بحث سه جریان روشنفکری بعد از پیروزی انقلاب می‌پردازد: جریان روشنفکری بیمار، جریان روشنفکری مذهبی و امتداد جریان روشنفکری بیمار. این فصل، ریشه‌های این جریان را بررسی کرده و اطلاعات لازم درباره ارتباط این جریان با انقلاب اسلامی را به مخاطب می‌دهد. سپس به تهدیدات، توقعات و نتیجه‌گیری می‌رسد. سیر این فصول بر اساس سیری است که در صحبت محوری تنظیم شده است و سعی بر آن بوده تا  ترتیب متن محوری به هم نخورد.

از دیگر آثار پرمخاطب این انتشارات در سال 96، کتاب «قرارگاه فرهنگی» است که تاکنون چهارده‌بار تجدید چاپ شده است. «عبد صالح خدا» و «طرح کلی اندیشه اسلامی» از دیگر عناوین پرمخاطب این انتشارات در سال گذشته بوده است.



منبع:تسنیم
گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: