در عصر رهبر معظم انقلاب اسلامی پیوسته در مناسبات مختلف با نوع نگاه و بصیرت نافذشان بارها و بارها به بیان مسائلی از ماجراهای اهلبیت (علیهمالسلام) پرداختند که امروزه پس از گذشت سالها از آن طرح بحثها، قدر چنین افرادی برایمان بیش از پیش نمایان میشود و لزوم به کارگیری آنها را در جامعه به وضوح حس میکنیم.
* در ادامه به بیاناتی از رهبر معظم انقلاب اسلامی دربارۀ علم فاطمی و لزوم استفاده از ستارۀ درخشانی همچون حضرت زهراء (س) اشاره میکنیم:
ـ حضرت زهراء (س) در محیط علم یک دانشمند والاست. آن خطبهاى که فاطمۀ زهرا (س) در مسجد مدینه بعد از رحلت پیغمبر ایراد کرده است، خطبهاى است که به گفتۀ علامه مجلسى، «بزرگان فصحا و بلغا و دانشمندان باید بنشینند کلمات و عبارات آن را معنا کنند!» اینقدر پرمغز است، از لحاظ زیبایى هنرى، مثل زیباترین و بلندترین کلمات نهجالبلاغه است. فاطمهى زهرا (س) مىرود در مسجد مدینه، در مقابل مردم مىایستد و ارتجالاً حرف مىزند، شاید یک ساعت، با بهترین و زیباترین عبارات و زبدهترین و گزیدهترین معانى صحبت کرده است. (بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از مداحان، 71/6/25)
ـ قدیمیترین دانشگاه اسلامی در دنیای اسلام - مربوط به قرن سوم و چهارم - به نام فاطمهی زهرا سلاماللَّهعلیهاست. نام دانشگاه معروف «الازهر» در مصر از نام فاطمه زهرا سلاماللَّهعلیها گرفته شده است. در گذشته به نام فاطمه زهراء سلاماللَّهعلیها دانشگاه تأسیس میکردند. حتّی خلفای فاطمی که بر مصر حکومت میکردند، شیعه بودند. قرنهاست که شیعه سعی کرده به حقِّ این بزرگوار معرفت پیدا کند. این، یک مسأله است. مسألهی دیگر این است که ما باید راه را از همه ستارگان بیاموزیم؛ «و بالنّجم هم یهتدون» (نحل/16). (بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از مداحان، 73/9/3)
منبع:تسنیم