وی ادامه داد:در ساختار تعریف شده در سازمان اوقاف و امور خیریه اجازه سخنرانی به افراد دارای گرایش سیاسی اجازه تریبون به هیچکس را نخواهیم داد اما وقتی در دنیا شاهد ظلم علیه مسلمانان بوده و جوانان این کشور به عنوان مدافعان حرم قد علم میکند نشان میدهد که درس همه ما از قیام عاشورا بوده است .
معاون سازمان اوقاف تصریح کرد: نگاه سازمان اوقاف و امور خیریه در برپایی مجالس عزاداری براساس برخی مؤلفهها و شاخصها است که بخشی از مؤلفههای آن این است که آن مجالس باید بر اساس استانداردهای لازم مانند قرائت قرآن،سخنرانی، عزاداری بر اساس سبکهای سنتی و بدون خرافه و خارج از انحرافات مداحی، اطعام برای عزادارانی که در مجلس حضور دارند بدون اسراف و برخی شروط هم برای سخنرانان است.
وی ادامه داد: اولویت سازمان اوقاف و امور خیریه کمک و حمایت از هیئتهای خانگی نیست و حتی سازمان نگاه مساعدتی به آنها ندارد، بلکه ما فقط مشارکتکننده با برخی هیئتها و حسینیهها و تکایا هستیم. زیرا لازم است که اقدامات مجالس عزاداری با مؤلفهها و سیاستهای سازمان اوقاف و بر اساس دستورالعملها و اسناد بالادستی همخوانی داشته باشد.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف گفت: شاخصهایی برای هیئتهای کشوری، استانی، شهری و حاشیهها و همچنین هیئتهایی که جوانان از آن استقبال میکنند در نظر گرفته شده است.
شرفخانی در پایان درباره آسیبهایی که در عزاداریها در این ایام مشاهده میشود گفت:این آسیبها با توجه به کمیت زیاد عزاداریها بسیار حداقلی است اما باید با راهکار فرهنگسازی با آن مقابله و با روشنگری و عدم حمایت مجموعههای مختلف از آن اصلاح و روند اقدامات آنها به سمت شاخصهای مدنظر سازمان اوقاف باشد اما متأسفانه برخی اقدامات و آسیبهای موجود در عزاداریها بر اساس اهداف شیعه انگلیسی و مذهب علیه مذهب و اختلاف انداختن در بین مسلمانان و به ویژه شیعیان است.