وی با بیان این که پیامبر(ص) همواره بر ولایت و جانشینی علی(ع) تاکید داشتند، ادامه داد: متاسفانه قبل و بعد از رحلت پیامبر(ص) وقایعی اتفاق افتاد که باعث شد تا حقایق مورد تردید جامعه قرار بگیرد و امیرالمومنین(ع) به عنوان مظهر اسلام ناب و حقیقت دین و حقیقت وجودی پیامبر، 25 سال منزوی شود و جریان انحرافی با همه ابزار و امکانات در برابر جریان حق قرار گیرد.
فرمانده بسیج اساتید حوزه علمیه تهران با اشاره به نفوذ وهابیت در برخی نقاط کشور، گفت: چنانچه بعد از رحلت پیامبر(ص) همه چیز را تحت پرچم امیرمومنان(ع) قرار می دادند، اسلام از راه درست منحرف نمی شد. در عصر کنونی هم چنانچه نظام حاکمیتی سالم بود، دیگر شاهد انحرافاتی همچون داعش و وهابیت در جامعه نبودیم.
امام جمعه موقت تهران با بیان این که فقط اهل تقوا و علم و معرفت می توانند پرچم امیرمؤمنان(ع) را در احتزاز نگاه دارند، یادآور شد: یکی از ویژگی های مبلغان واقعی اسلام در استمرار حکومت حق الهی، نرم بودن نسبت به مؤمنان و سخت و شکست ناپذیر بودن در برابر کفار است. یعنی همان مقدار که با خودی ها متواضعند، به همان مقدار در برابر کفار و کسانی که سر سازش با دین ندارند، قاطع هستند.
وی با اشاره به سختی های پیروی از راه حق و تبلیغ دین خدا، اظهار کرد: حفاظت و پاسداری از حکومت الهی و ترویج مکتب اهل بیت(علیهم السلام)، مخالفت های فراوان، تهمت و ترور را به دنبال دارد. از این رو باید از خداوند متعال بخواهیم تا در امتحانات سخت به همه ما کمک کند.
حجت الاسلام والمسلمین صدیقی پروژه نفوذ در بیوت مراجع و حوزه های علمیه را از اهداف دشمنان بر شمرد و ادامه داد: دنیا برای حوزه های علمیه سرمایه گذاری کرده تا با رنگ لعاب قداست مابانه در بین طلاب و روحانیون تفرقه بیندازد؛ بنابراین هر کسی که وارد حوزه علمیه می شود باید با اخلاص توام با همت وارد گردد.
حجت الاسلام والمسلمین صدیقی در پایان با اشاره به رویکرد جهانی تبلیغ دین مبین اسلام، گفت: اگر امام(ره) انقلاب اسلامی را برای ایران و قم می خواستند، امروز این تحول به شکل جهانی اتفاق نمی افتاد و مقاومت لبنان و جنگ یمن و شیعیان نیجریه را نداشتیم؛ در نتیجه ما فرامرزی و فرازمانی و امام زمانی(عج) هستیم و بناست عالم را برای همیشه آباد کنیم و زمینه ظهور حضرت را فراهم آوریم.