امام جمعه اهواز، با اشاره به آداب تلاوت قرآن، گفت: آغاز هر کاری آدابی داشته و قرائت قرآن که خود یکی از برترین اعمال در همه ایام سال است، نیاز به آدابی داشته و مؤمنان باید به رعایت این آداب اهتمام ورزند.
استاد برتر حوزه علمیه خوزستان، ادامه داد و افزود: طهارت روح و جسم، استعاذه به خداوند متعال و مطالعه از متن صحف مطهر، بخشی از آداب تلاوت قرآن میباشد.
آیتالله موسوی جزایری، با اشاره به طهارت روح و جسم هنگام تلاوت قرآن، گفت: برای درک مفاهیم قرآن، ابتدا باید طاهر بود؛ چراکه طهارت یکی از اصول اولیه فهم و درک آیات قرآن کریم است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه استعاذه به خداوند متعال میتواند پیش درآمدی بر درک مفاهیم قرآن باشد، اذعان داشت: در آیات و روایات متعددی از ائمه اطهار(ع) وارد شده که به هنگام آغاز هر کاری اول «اعوذبالله» و سپس «بسم الله» بگویید، که در غیر این صورت ممکن است هواهای نفسانی و شیطانی مانع انجام آن عبادت و کار به طور شایسته شوند.
وی در پایان با طرح این سؤال که روخوانی از حفظ یا از متن کتاب بهتر است، گفت: این سؤال از امام صادق(ع) پرسید و حضرت در پاسخ فرمودند که «قرآن را در دست بگیر، نگاه کن و از رو بخوان؛ چراکه چند چیز است که نگاه کردن به آن عبادت است و یکی از آنها نگاه کردن به صفحه و متن قرآن کریم است».