12 بهمن 1400 29 جمادی الثانی 1443 - 03 : 06
کد خبر : ۷۷۹۴۴
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۵:۳۳
قائم مقام ستاد اقامه نماز:
قائم مقام ستاد اقامه نماز گفت: تاکنون، عمدتاً آثار اخروی نماز مورد توجه بوده و وقت آن است که به آثار دنیوی نماز بپردازیم. آثار بازدارندگی نماز و آرامش آن است که منجر به افزایش سلامت روان جامعه اسلامی می‌شود.
عقیق:اولین جلسه اعضای کمیته راهبردی کنگره با حضور نمایندگان ستاد اقامه نماز، ریاست کنگره و دبیر علمی و اجرایی کنگره ملی نماز و سلامت روان، در محل دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران برگزار شد.

غلامعلی افروز ریاست کنگره با اشاره به اهمیت پژوهش درحوزه نماز و فواید نماز و معنویت برای خانواده و آینده فرزندان به اهمیت نقش نماز و جایگاه تعالیم دینی در آموزش و پرورش اشاره کرده و متذکر شدند معلمان و افراد فعال درحوزه آموزش نقش بسزایی در رشد معنوی دانش آموزان و جوانان دارند.

محمود مظفر قائم مقام ستاد اقامه نماز در ابتدا به ارتباط نماز و سلامت روان و توصیه به نماز و معنویات از سوی روانشناسان اشاره کرد و افزود: اهمیت پرداختن به این موضوع از سوی نهادهای دانشگاهی را در سطح کشور بسیار موثر و مهم است.

وی با اشاره به اهمیت اقتدار نماز در زندگی امروزه مردم اظهار داشت: تاکنون، عمدتاً آثار اخروی نماز مورد توجه بوده است و وقت آن است که در این کنگره، به آثار دنیوی نماز قویاً بپردازیم. آثار بازدارندگی نماز، آرامش آن و خوشبختی و رستگاری دنیوی مورد نظر است که منجر به افزایش سلامت روان جامعه اسلامی ما خواهد شد.

در ادامه چنگیزی معاون دبیر اجرایی کنگره ضمن اشاره به اهمیت اجرای باشکوه این کنگره اظهارداشت: در این کنگره تلاش زیادی شده است تا مقالات و پژوهش‌های کاربردی جمع آوری شود تا بتواند دستاوردهای اجرایی از ان استخراج کرد.

وی افزود: علاقه‌مندان پژوهش درحوزه نماز و سلامت روان می‌توانند اطلاعات تکمیلی کنگره را از پایگاه اطلاع‌رسانی  namazcongress.com دریافت کنند.

این کنگره در تاریخ  19 و 20 آبان ماه 1395 در محل دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران با همکاری نهادها، سازمان‌ها و دانشگاه‌ها برگزارخواهد شد.

منبع:فارس
گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: