آریانی در اولین همایش خانوادگی ذاکران نوجوان:
دبیر مجمع ستایشگران اهل بیت(ع) گفت: در این زمان که به کودکان اسرائیلی به صورت مستقیم و به کودکان اروپایی غیرمستقیم میآموزند که چگونه سر از تن مسلمانان جدا کنند، اگر در تربیت دینی و ملی فررندانمان نکوشیم مسیحیت در جنگ صلیبی نوین، پیروز میدان خواهد بود.
عقیق: قاسم آریانی مؤسس مجمع ستایشگران اهل بیت(ع) اولین همایش خانوادگی ذاکران نوجوان که در خانه فرهنگ فدک وابسته به فرهنگسرای گلستان برگزار شد، با اشاره به نقش مؤثر نیروی انسانی متخصص در پیشرفت و رشد همه جانبه کشور، کودکان و نوجوانان فعال در عرصه ستایشگری اهل بیت (ع) را سرمایههای ملی برشمرد و گفت: حضرت رسول(ص) در سخنی میفرمایند: «مَا مِنْ مَوْلُودٍ إِلاَّ یُولَدُ عَلَى الْفِطْرَةِ». از این رو علاقهمندی نوجوانان به ستایشگری نشأت گرفته از ضمیر پاک و فطرت الهی آنها است.
وی با نقد برخی دخالتها در امر استعداد یابی و تربیت فرزندان اظهار داشت: به استناد آیات و روایات، خداوند متعال ضمیر کودکان را پاک و مستعد هدایت به صراط مستقیم آفریده و آنچه از خوبی و بدی است به آنها فهمانده است. کودکان بر اساس الهامات الهی- فطری، بالقوه میدانند که برای سعادت باید به چه سمت و سویی حرکت کنند و در این میان تنها نقش والدین را کشف و به منصه ظهور رساندن استعدادهای بالقوه کودکان برشمرده است.
دبیر مجمع ستایشگران اهل بیت(ع) عنوان داشت: «هر که را از بهر کاری ساختند، میل آن را در دلش انداختند»؛ این شعر دقیقاً معنای کاربردی حدیث شریف رسول اکرم(ص) است که «مَا مِنْ مَوْلُودٍ إِلاَّ یُولَدُ عَلَى الْفِطْرَةِ» یعنی هر کودک با یک سری استعدادها، علائق و سلائق فطری به دنیا میآید که او را از سایر انسانها متمایز میسازد.
وی ادامه داد: اینکه امروز ما را توسعه نیافته خطاب میکنند ناشی از همین واقعیت است که افراد بر اساس علایق فطری و استعداد ذاتی خود به کار گماشته نمیشوند. به دیگر سخن جهان سوم جایی است که انسانها به کاری که انجام میدهند علاقهای ندارند زیرا نوعاً برای آن کار آفریده و ساخته نشدهاند؛ از همین روی بازدهی مناسبی نیز در پی ندارند!
آریانی با تأکید بر لزوم اشاعه سبک زندگی اسلامی گفت: ما خودمان نیستیم! ما یک کپی دست چندم از مثلاً اروپای بیفرهنگ هستیم! ما حالمان خوب نیست! و هر چه درونمان افسردهتر میشود سعی میکنیم مثلاً بیرونمان را شیک تر و خوشگلتر و با کلاستر کنیم، هر چه غمهایمان بیشتر میشود، سرخاب و سفیداب صورتمان بیشتر میشود! و ما امروز زندگی نمیکنیم بلکه ادای زندگی کردن را در میآوریم، غافل از اینکه به باطن و وجدان خودمان هم سری بزنیم.
وی خطاب به حاضران در جلسه ابراز داشت: لطفاً اشتباه نشود منظورم شما نیستید؛ اما هستند کسانی که فرزندانشان را به کلاس زبان انگلیسی میفرستند تا اینکه سعادتمند و خوشبخت شوند و به کلاس مداحی میفرستند تا اینکه مثلاً اوقات فراغتشان پر شود! کسانی هستند که حاضرند بابت کلاس گیتار فرزندشان به فلان مربی غربگرا مبالغ متنابهی دهند و متأسفانه برخی دیگر هزینه نمودن یک ریال برای آموختن هنر اصیل و قدسی مداحی اهل بیت را بیهوده و عبس میشمرند!؟
دبیر مجمع ستایشگران اهل بیت(ع) اظهار داشت: تا وقتی کلاس زبان خارجی و آموزش گیتار و موسیقی لهوی در جامعه ما افتخار و موجب سعادت و لایق پول خرج کردن شمرده میشوند؛ انتظار آرمانگرایی، وطن دوستی و دینمداری از فرزندان، انتظار بیجایی است، بنابراین با رشد فرهنگ غربی چه انتظاری داریم که فرزندان دلبندمان احساس پوچی و بیهویتی نکنند؛ و اروپا و غرب را کعبه آمال و آرزوهای خود نپندارند؟
وی تصریح کرد: فرزندان رشید این ملت و شهدای گرانقدری که با خون خود حافظ نوامیس این مرز و بوم از چنگال دشمنانی چون بعثیان، تکفیریان و امثال داعشیان بودهاند آیا در کلاس گیتار رشد کردند یا در کلاس روضه امام حسین(ع)؟! پر واضح است که نوعاً کلاسهای قائم بر محور تفکرات غربی، آمدهاند که غیرت را از فرزندان ما بگیرند نه آنکه به آنها غیرت بیاموزند، آنها میآموزند که به فکر خودت باش نه به فکر دیگران، اما هنر مداحی متأثر از فرهنگ کربلا به انسانها میآموزد که به سعادت دیگران هم فکر کن!
آریانی گفت: در این زمان که به کودکان اسرائیلی به صورت مستقیم و به کودکان اروپایی غیرمستقیم میآموزند که چگونه سر از تن مسلمانان جدا کنند اگر ما والدین در تربیت دینی و ملی فررندانمان نکوشیم بدون شک مسیحیت در هجمه فرهنگی و جنگ صلیبی نوین، پیروز میدان خواهد بود.
کلاسهای آموزشی مجمع ستایشگران اهل بیت(ع) رایگان بوده و از هنرجویان هیچگونه وجهی در قبال آموزش دریافت نمیشود.
منبع:فارس