24 آبان 1400 10 ربیع الثانی 1443 - 50 : 05
کد خبر : ۵۸۲۱۳
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۶
سركنسول جمهوري اسلامي ايران در كربلا خبر داد؛
سركنسول جمهوري اسلامي ايران در شهر مقدس كربلا گفت: به جز پياده‌روي اربعين، سالانه بين يك و نيم تا 2 ميليون زائر ايراني براي زيارت مرقد شريف حضرت علي (ع) در نجف اشرف، حرمين امام حسين (ع) و حضرت ابوالفضل العباس (ع) در كربلا و ائمه هدي (ع) به عراق سفر مي‌كنند كه اين سفر، سرانجام يك آرزوي دست‌نيافتني است.
عقیق:ميرمسعود حسينيان،سركنسول جمهوري اسلامي ايران در شهر مقدس كربلا اظهار داشت: به جز پياده‌روي اربعين، سالانه بين يك و نيم تا 2 ميليون زائر ايراني براي زيارت مرقد شريف حضرت علي (ع) در نجف اشرف، حرمين امام حسين (ع) و حضرت ابوالفضل العباس (ع) در كربلا و ائمه هدي (ع) به عراق سفر مي‌كنند كه اين سفر، سرانجام يك آرزوي دست‌نيافتني است.
وي ادامه داد: بسياري از مردم، حتي گاهي فقط يك بار اين توفيق را پيدا مي‌كنند كه به سفر كربلا بيايند. آن‌ها با خود مي‌گويند: آيا ممكن است نيمه شعبان يا شب جمعه‌اي در كربلا باشيم يا ماه مبارك رمضان را در جوار مولايمان حسين بن علي (ع) بگذرانيم؟ بنابراين وقتي به اين سرزمين مي‌آيند، تشنگي فراواني براي كسب معارف اهل بيت (ع) دارند و ما بايد روح عطشناك زائر را سيراب كنيم.
حسينيان خاطرنشان كرد: همه ما به عنوان مسئولان ايراني وظيفه داريم كاري انجام دهيم كه زائر با دست پر اينجا را ترك كند كه اين كار، مسئوليت بسيار سنگيني به همراه دارد و در اين ميان، وظيفه بعثه مقام معظم رهبري به جهت اهميت جايگاهش، سنگين‌تر از سايرين است.
سركنسول جمهوري اسلامي ايران در شهر مقدس كربلا با بيان اين كه بعثه مقام معظم رهبري، برنامه‌هاي بسيار خوبي چه صبح‌ها در حرم امام حسين (ع) و چه عصرها در حرم حضرت عباس (ع) و خيمه‌گاه حسيني دارد، گفت: با اين حال، انتظار مي‌رود كارهايي انجام بگيرد تا زائر با دست پرتري از كربلا برود و مردم بدانند به كجا آمده‌اند. بعثه بايد روح تشنه افراد را از معارف ناب اهل بيت (ع) سيراب كند و زائر، قبل و بعد سفرش باهم متفاوت باشد.
معاون پيشين اداره كل خاورميانه و شمال آفريقاي وزارت خارجه كه سابقه مسئوليت در عربستان را نيز داشته است، تصريح كرد: ما با وجود اختلافات فرهنگي و مذهبي فراوان با حاكميت عربستان، تعاملات بسياري با دولت اين كشور داشتيم، اما وقتي با دولت عراق رابطه صميمانه‌تري داريم، گسترش تعاملات و برنامه‌هاي فرهنگي ما در كربلا، نجف، كاظمين و ... بسيار ساده‌ و در دسترس‌ است. البته در عراق، محدوديت‌هايي از نظر اقامت و سكونت زائران وجود دارد، ولي حاكميت براي اجراي برنامه‌هاي فرهنگي با ما بيش‌تر تعامل دارد.
سركنسول جمهوري اسلامي ايران در كربلا به اين تعاملات اشاره كرد و گفت: زائران ايراني، صبح‌ها و عصرها در حرم اباعبدالله الحسين (ع)، سرداب حرم حضرت اباالفضل (ع) و خيمه‌گاه حسيني از برنامه‌هاي بعثه مقام معظم رهبري استفاده مي‌كنند و تلاش مي‌شود كارهاي مشترك بيش‌تري در اين اعتاب مقدس صورت داد. الآن فضاي همكاري و تعامل بين ايران و عراق در برگزاري برنامه‌هاي فرهنگي خيلي خوب است، در حالي كه هيچ كشور ديگري اجازه ندارد اين همه برنامه در حرمين داشته باشد.
اين كارشناس ارشد وزارت امور خارجه در پايان سخنان خود اظهار داشت: همين كه حضرت ما را پذيرفتند، نشان‌دهنده عنايتشان به ماست. من در وزارت امور خارجه و كشورهايي مانند لبنان، مصر و سوريه، حدود 25 سال خدمت كرده‌ام و اين مأموريت را از همه آن‌ها مهم‌تر مي‌دانم.
سركنسول جمهوري اسلامي ايران افزود: لطفي كه از حضرت به ما شد تا خدمتگزار زوار باشيم،‌ عنايتي است كه نمي‌شود آن را با هيچ متاع دنيوي عوض كنيم. ما در كنسولگري، يك معامله دو سر سود و برد ـ برد مي‌كنيم و آن، خدمت به زائراني است كه از ايران براي زيارت امام حسين (ع) مي‌آيند و از آن طرف، زائراني كه از اينجا براي زيارت امام رضا (ع)، آستان‌بوسي حضرت معصومه (س) و ... به ايران سفر مي‌كنند. طرفين كار ما سود است و من اين را لطف و عنايت خدا مي‌دانم.
حسينيان در جمله آخر اين گفت‌وگو خاطرنشان كرد: يكي از افتخارات من در همين مدت كوتاهي كه مسئوليت كنسولگري كشورمان در كربلا را گرفته‌ام، حضور در مراسم غبارروبي حرم و ضريح مقدس است. علاوه بر اين، همين كه هر روزمان را با سلام و زيارت عاشورا شروع مي‌كنيم، ارزشي غيرقابل تصور دارد.


منبع:حج
211008
گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: