25 آبان 1400 11 ربیع الثانی 1443 - 36 : 21
کد خبر : ۵۷۲۸۷
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۶
استاد حوزه و دانشگاه گفت: روزه‌داری که می‌خواهد روزه خود را باز کند نه‌تنها نسبت به مال حرام بلکه حتی نسبت به مال شبهه دار نیز خود‌داری می‌کند.
عقیق:حجت‌الاسلام مرتضی‌ ادیب‌یزدی، استاد حوزه و دانشگاه در خصوص نقش روزه در مبارزه با حرام‌خواری اظهار داشت: روزه یک عبارت جامع است به طوریکه تمام زوایای وجود انسان از‌جمله قلب، زبان، گوش، چشم، نقش و روح را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: یکی از‌مواردی که در اثر روزه‌داری تحت تعلیم قرار‌ می‌گیرد، شکم و مسئله خوردن و آشامیدن است به‌طوریکه طبق دستور خداوند از آغاز تا پایان روز از خوردن و آشامیدن خودداری کند.

این خطیب و کارشناس مذهبی تأکید کرد: انسانی که بخاطر روزه بودن ساعت‌ها شکم خود را از خوردن و آشامیدن باز می‌دارد، مسلماً وقتی اجازه خوردن پیدا می‌کند خود‌به‌خود درباره آنچه می‌‌خواهد بخورد و حلال و حرام بودنش دقت می‌کند.

وی ادامه داد: روزه‌داری که می‌خواهد روزه خود را باز کند نه‌تنها نسبت به مال حرام بلکه حتی نسبت به مال شبهه‌دار نیز خود‌داری می‌کند.

حجت‌الاسلام ادیب‌یزدی در پایان خاطر‌نشان کرد: اگر انسان یک‌ماه حرام‌خواری نکند، این مسئله در تربیت و طهارت نفس او در راستای پرهیز دائمی از حرام‌خواری مؤثر خواهد بود.


منبع:باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: