وی با بیان اینکه پیرامون قرآن هر فردی بنا بر وسع خود در عرصه های گوناگون وارد می شود که هر یک در جایگاه خود اهمیت دارد افزود: فردی که مرکزی قرآنی برپا می کند و یا در تعلیم و تعلم قرآن فعال است باید به معنای قرآن توجه کند.
بانو صفاتی با اشاره به اینکه پیرامون قرآن سه امر قرائت، تدبر و عمل به قرآن باید مد نظر قرار گیرد افزود: مهمتر از قرائت و تدبر در قرآن عمل به این کتاب الهی که انگیزه قرائت و تدبر نیز محسوب می شود. توصیه شده است روزانه هر مسلمان ۵۰ آیه قرآن را تلاوت کند و در آنها تدبر کند زیرا نزول قرآن بعد از تمامی کتاب های ا لهی است و باید پیرامون تمام شئون آن تدبر شود.
بانو صفاتی با بیان اینکه براساس روایتی اصحاب پیامبر روزانه ۱۰ آیه از قرآن را از ایشان می گرفتند و بر روی آنها تدبر پژوهشی و عملی می کردند گفت: امروزه بسیاری از افراد قرآن رامهجور کردند و به آن عمل نمی کنند و یا آیات آن را دستاویز اهداف غیرالهی خود کرده اند که خود قرآن از این مهجوریت ها شکایت می کند.
وی با اشاره به اینکه قرآن درس زندگی و برای زنده هاست افزود: متاسفانه امروزه تلاوت قرآن همراه با مردن افراد شده است.
بانو صفاتی با بیان اینکه قرآن یک حقیقت است و باید این حقیقت وارد زندگی انسانها شود تصریح کرد: احترام به مومن از احترام به کعبه و قرآن نیز والاتر است زیرا قرآن یک نوشتار است و کعبه سنگ و گل محسوب می شود و اما اگر حقیقت قرآن در روح مومن تجلی کند موجودیت آن به حیات قرآن زنده می شود و وجود آن مطاف محسوب می شود که از قرآن و کعبه بالاتر است.
وی با بیان اینکه خردورزی اخلاق و حقوق سه اصل تشکیل دهنده تمدن اسلامی است ادامه داد: مردمی که امروز در منطقه ما با استبداد و ظلم و همچنین سلطه شیاطین مبارزه می کنند در زیر بار موشک ها و بمب های استکبار قرار گرفته اند که نمونه آن در کشور یمن مشاهده می شود.
بانو صفاتی اضافه کرد: براساس بیان امام علی(ع) یک چهارم آیات قرآن در خصوص دشمنان اسلام است و باید بر این اساس بینش پیدا کنیم و دوست و دشمن خود را بشناسیم.
منبع:مهر