27 آبان 1400 13 ربیع الثانی 1443 - 46 : 14
کد خبر : ۵۳۱۲۸
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۱
عقیق:خداوند تبارک و تعالی فرمود: اگر بنده بداند من خدای او هستم و هر چه #صلاح اوست به او می‌دهم، در دلش از من ناراضی نمی‌شود. در حدیث است که « أنتم کالمرضی و ربّ العالمین کالطّبیب.» ما همه مانند مریض هستیم و خدا مانند طبیب.
ساعت ده صبح دکتر به همراه مأمور آشپزخانه وارد اتاق بیماران می‌شود. ده تخت هم داخل اتاق است، دکتر می‌گوید: «به این چلوکباب بدهید با کره، به تخت کناری غذا ندهید، به او سوپ بدهید، به این شیر بدهید، به او کته بی‌نمک بدهید، به این آش بدهید، دیگری نان و کباب. » مریض‌ها همه یک جور به دکتر نگاه می‌کنند. حتی به کسی هم که می‌گوید غذا ندهید، او می‌فهمد که امروز عمل جراحی دارد و نباید غذا بخورد، چون می‌فهمد و می‌شناسد که دکتر خیرش را می‌خواهد، اعتراضی نمی‌کند.
حالا اگر بلند شود و بگوید که چرا به آن مریض چلوکباب بدهند و به من ندهند، دکتر می‌فهمد که این شخص روانی است. ما هم اگر به خدا بگوییم خدایا چرا به فلانی خانه دو هزار متری دادی و به من ندادی، ما هم #روانی هستیم. ما هم قضا_و_قدر_الهی را نشناختیم و نفهمیدیم. باید_بفهمیم همان‌طور که مریض می‌فهمد و به دکتر اعتراض نمی‌کند، ما هم به خدا_نباید_اعتراض کنیم و هر چه به ما می‌دهد راضی باشیم.


پی نوشت:
آیت الله مجتهدی تهرانی
 کتاب طریق وصل ازمجموعه رهنمودهای اخلاقی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی
منبع:افسران
211008


گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: