22 بهمن 1400 10 رجب 1443 - 06 : 03
کد خبر : ۴۹۱۴۸
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۲
مدیر سازمان چاپ و انتشارات اسراء از ترجمه گزیده‌ای از بخش‌های «مفاتیح‌الحیات» خبر داد و گفت: قرار است این ترجمه در نمایشگاه فرانکفورت توزیع شود.
عقیق: مصطفی امرایی، مدیر سازمان چاپ و انتشارات اسراء، با اشاره به برنامه‌های آتی این انتشارات گفت: از جمله برنامه‌های این انتشارات آماده‌سازی و انتشار کتاب ارزشمند «مفاتیح‌الحیات» به زبان‌های مختلف است. به همین منظور ترجمه انگلیسی این اثر در دست آماده‌سازی است و پیش‌بینی می‌شود که تا شهریور ماه سال آینده برگردان و انتشار آن انجام شود.

وی ادامه داد: در ترجمه انگلیسی این اثر تلاش شده تا برخی از مباحث مطرح شده و احادیث ذکر شده که بعد علمی آنها در مجامع دانشگاهی به اثبات رسیده، ترجمه و در اختیار انگلیسی‌زبانان قرار داده شود. در این ترجمه مباحث مختلف استخراج و سپس برگردان شده است. به نظر می‌رسد مطابق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ترجمه انگلیسی آن در نمایشگاه فرانکفورت توزیع شود.

محتوای کتاب ارزشمند «مفاتیح الحیات» از آثار آیت الله العظمی جوادی آملی برگرفته از آیات قرآن و روایات معصومین(علیهم السلام) است. در این اثر بیش از شش هزار روایت نقل شده است. این کتاب که در فصول مختلف به نوعی بیانگر سبک زندگی اسلامی از منظر آیات و روایات است، همواره به عنوان یکی از کتاب‌های پرمخاطب از ابتدای نشر تاکنون بوده است.

بخش‌های ذیل گزیده‌ای از «مفاتیح‌الحیات» است که در باب «خوردن و آشامیدن» ذکر شده است:

حلال‌خواری: در حدیث معراج آمده است: ای احمد! اگر خوردن و آشامیدنت پاک باشد در حفظ و حمایت من هستی. رسول خدا(صلی الله علیه و آله وسلم) می‌فرماید: هرکس غذای حلال بخورد فرشته‌ای بالای سرش بایستد و برایش آمرزش بخواهد تا از خوردن فارغ شود.

شست‌وشوی دست: رسول خدا(صلی الله علیه و آله وسلم) می‌فرماید: شست‌وشوی دست پیش از غذا فقر را دور می‌کند و پس از غذا غم را بزداید و دیده را بهبود بخشد.

امیرمؤمنان (سلام الله علیه) نیز در این باره می‌فرماید: شستن دستان پیش از غذا و پس از آن، روزی را زیاد می‌کند.

خوردن و آشامیدن در حالت ایستاده: انس گوید: رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) از ایستاده آشامیدن نهی فرمود. پرسیدم: ایستاده غذا خوردن چه حکمی دارد؟ فرمود: خوردن بدتر است.

منبع:تسنیم
گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: