14 فروردين 1401 2 رمضان 1443 - 28 : 06
کد خبر : ۴۵۲۷۸
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۲
در گفتگو با استاد برجسته سطوح عالی حوزه؛
حضرت آیت الله جلالی خمینی گفت: امام خمینی (ره) معتقد بودند استخاره همچون قرعه است لذا بیش از آنکه واقعیت را نشان دهد، مشکل گشاست.
عقیق: حضرت آیت الله حاج شیخ حیدرعلی جلالی خمینی، امام جمعه سابق خمین از اصحاب نزدیک امام خمینی (ره) و امام جماعت مسجد احمدیه در این گفتگو گفت: اصل استخاره را مرحوم علامه مجلسی (ره) در بحارالانوار به این کیفیت نقل کردند، ابتدا سه مرتبه سوره توحید و سپس سه مرتبه صلوات و به دنبال آن این عبارت قرائت شود اللهم انی تفألت بکتابک و توکلت علیک فارنی من کتابک ما هو مکتوم من سرک المکتوم فی غیبک و بعد از خواندن این عبارت با باز کردن قرآن استخاره صورت می گیرد.

وی ادامه داد: البته باید دانست استخاره بعد از استشاره است یعنی ابتدا باید با اهل خبره مشورت صورت گیرد و در صورتی که مسئله شد نیازی به استخاره نیست، لذا در هر امری که مشورت صورت گرفته و با این وجود شخص دچار تردید می باشد می تواند استخاره کند.

امام جمعه سابق خمین با اشاره به اینکه استخاره نوعی دعاست، خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) معتقد بودند که استخاره مانند قرعه می باشد یعنی شاید واقعیت را نشان ندهد هرچند مشکل گشاست.

حضرت آیت الله جلالی خمینی در همین ارتباط افزود: این عمل نوعی خیرخواهی از خدا می باشد لذا مراجع عظام تاکید دارند ابتدا فرد مشورت نماید و اگر مردد ماند استخاره کنند.

منبع:شبستان
گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: