وي، ايجاد تمدن اسلامي در عصر جديد را مبتني بر وجود خانواده اسلامي و کارآمد دانسته و افزود: الگوي اسلامي خانواده، الگوي خانواده گسترده است؛ البته نه به معناي جامعهشناختي، بلکه منظور از خانواده گسترده ارتباط و پيوند با نسلها در قالب يک طايفه با پيوند رحمي است.
حجتالاسلام والمسلمین زيبايينژاد مهمترين خطر براي خانواده را جابجايي نقش زن و مرد برشمرد و گفت: زن پيشتر به عنوان مهمترين عامل انتقال ارزشهاي معنوي مانند قناعت، حيا، عفت و... به نسل بعدي بود، اما امروزه اين خطر وجود دارد که به عامل انتقال ارزشهاي فردگرايانه و ليبرالي مانند اباحهگري و... به نسل بعد تبديل شود.
کارشناس مطالعات خانواده با اشاره به طرح صهيونيسم جهاني براي تسلط بر جهان از طريق تضعيف خانواده و ناکارآمدي زنان در حيات خانوادگي، افزود: متأسفانه در دنياي امروز شعار حضور زن در عرصه اجتماع از سوي قدرتهاي جهاني ابزاري براي کاستن از نقش تربيتي زن در خانواده و نيز موجب جدايي او از خانواده شده است؛ در نتيجه شاهديم که تربيت فرزندان به نهادهاي ديگر که ارزشهاي غيرخانوادگي را ترويج ميکنند، واگذار ميشود.
رئيس دفتر مطالعات و تحقيقات زنان با اشاره به اقتضائات زندگي در هر کشورگفت: براي حفظ سبک زندگي اسلامي بايد بين آموزههاي اسلامي و عينيت اجتماعي پيوند ايجاد کنيم.
بر اساس اعلام روابط عمومی حوزه های علمیه خواهران، در پايان اين نشست، مسئول دفتر مطالعات و تحقيقات زنان به سوالات ائمه جماعات بوسنیایی پاسخ داد.