مدرس حوزه علمیه گفت: گاهی در زندگی از امام حسین(ع) دم میزنیم اما در عمل سکولاری عمل کرده یا کارهایی انجام میدهیم که به منفعتمان است.
عقیق:رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه هرمزگان و مدرس حوزه و دانشگاه در گفتوگویی اظهار داشت: اثر محبت ائمه در زندگی بسیار زیاد است و از مهمترین آنها دستیابی به کرامت انسانی است.
وی با اشاره به اینکه در صورت دستیابی به کرامت انسانی از دروغ، تهمت، نیرنگ،غرور، نفاق، عناد و... دور میمانیم، اظهار داشت: اینها صفتهای انسانیاند که عامل کرامت انسانی ما میشوند.
حجتالاسلام میرزایی با تأکید بر اینکه برای شناخت ائمه مان نیز باید به پردازش صحیح از انسان کامل دست یابیم، اظهار داشت: موضوعات دینی توجه مستمر به ابعاد مختلف انسانی ائمه از جمله مسائل تربیتی و اخلاقی را میطلبد اینها زیربناهای شخصیتی هستند.
وی در ادامه یادآور شد: براساس روایت امام علی (ع) در غررالحکم و دررالکلم، هر کس چهار خصلت حلالخوری، امانتداری، راستگویی و خوشاخلاقی را داشته باشد، خیر دنیا و آخرت را نصیب خود میکند. نماز و روزه و دیگر اعمال روبناهای دین هستند اما این چهار خصلت زیربنایند که در تمام انسانهای کامل نیز دیده میشود.
حجتالاسلام میرزایی درباره امام حسین (ع) و شناخت او توضیح داد: ایشان هیچ زمان در زندگی دچار افراط و تفریط نشدند و اعتدال را به طور کامل رعایت کردند اگر این نکات را شناختیم ما هم هیچ وقت گرفتار افراط و تفریط در زندگی نمیشویم.
وی با اشاره به اینکه گاه در زندگی از امام حسین(ع) دم میزنیم اما در عمل سکولاری عمل کرده یا کارهایی انجام میدهیم که به منفعتمان است، اظهار داشت: نخستین الگوهای انسان امروز معصومان هستند اینها نمونههای کاملی هستند که کاملا خیال ما را بابت الگوبرداری راحت میکنند. البته این الگوبرداری نباید باعث شود که فکر کنیم خلقت ائمه با دیگران تفاوت داشته و آنها غیر طبیعی هستند خیر همه ائمه هم غیرطبیعی چون حضرت عیسی (ع) خلقت نداشتند این مجاهدت آنها بوده که باعث جایگاه والایش شده است.
وی در پایان گفت: کربلا و عاشورا نقش تعیین کنندهای در روز قیامت بر انسانها میگذارد امام حسین (ع) را به عنوان الگویی بزرگ در واقعه عاشورا همیشه تاریخ حفظ خواهد کرد.