در ادامه نامه جوانی 22 ساله به حضرت علامه طباطبائی و پاسخ ایشان که در سال 1355 صورت گرفته را خواهید خواند.علامه در این نامه از جوان می خواهد پس از 20 سال حالات خود را به ایشان گزارش دهد.
عقیق:در ادامه نامه جوانی 22 ساله به حضرت علامه طباطبائی و پاسخ ایشان را می خوانید:
محضر مبارک حضرت آیت الله العظمی جناب آقای طباطبایی
سلام علیکم و رحمت الله وبرکاته
جوانی هستم ۲۲ ساله در محیط و شرایطی زندگی میکنم که هوای نفس و آمال بر من تسلط فراوان دارند و مرا اسیر خود ساختهاند و سبب باز ماندن من از حرکت به سوی الله شدهاند.
درخواستی که از شما دارم این است که بفرمایید بدانم به چه اعمالی دست بزنم تا بر نفس مسلط شوم و این طلسم شوم را که همگان گرفتار آنند بشکنم و سعادت بر من حکومت کند؟ لطفاً نصیحت نمیخواهم، بلکه دستورات عملی برای پیروزی لازم دارم. 23/10/1355
السلام علیکم؛ برای موفق شدن و رسیدن به منظوری که در نامه مرقوم داشتهاید، لازم است همتی برآورده و توبهای نموده، به مراقبه و محاسبه پردازید.
به این نحو که هر روز که هنگام صبح از خواب بیدار میشوید، قصد جدی کنید که در هر عملی که پیش میآید رضای خدا را مراعات خواهم نمود، آنوقت در هر کاری که میخواهید انجام دهید نفع آخرت را منظور خواهید داشت به طوری که اگر نفع اخروی نبود، انجام نخواهید داد.
و وقت خواب چهار پنج دقیقه در کارهایی که روز انجام دادهاید فکر کرده و یکی یکی از نظر خواهید گذرانید. هر کدام مطابق رضای خدای انجام یافته، شکر بکنید و هر کدام تخلف شده استغفار. این رویه را هر روز ادامه دهید.
این روش گرچه در ابتدا سخت است و در ذائقه نفس، تلخ. ولی کلید نجات و رستگاری است و هر شب پیش از خواب اگر توانستید سور مسبّحات حدید، حشر، صف، جمعه و تغابن را بخوانید و اگر نتوانستید تنها سوره حشر را بخوانید، و پس از ۲۰ روز، حالات خود را برای بنده بنویسید. ان شاء الله موفق خواهید بود.