19 مهر 1400 5 (ربیع الاول 1443 - 45 : 22
کد خبر : ۳۸۷۸۵
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۳
قرآن کریم به شیوه «عثمان ‌طه» توسط «عبدالمهدی حسن‌زاده» کتابت شد. هر صفحه این قرآن به نیت ۱۴ معصوم شامل ۱۴ سطر است و در عین حال مانند قرآن «عثمان ‌طه» ۶۰۴ صفحه دارد. سازمان دارالقرآن فایل متن و ترجمه این قرآن را به ناشران متقاضی هدیه می‌کند.
عقیق:به نقل از فارس، نخستین قرآن کریم به شیوه «عثمان طه» توسط «سید عبدالمهدی حسن‌زاده» یکی از خوشنویسان کشورمان کتابت شد.

خط این قرآن همچون عثمان‌طه است به طوری که تشخیص آن از خط «عثمان طه» در نگاه اول امکان‌پذیر نیست؛ البته تعداد خطوط هر صفحه به نیت ۱۴ معصوم، ۱۴ خط در نظر گرفته شده در حالی که قرآن به خط «عثمان طه» که در مصر، عربستان و سوریه چاپ شده، در ۱۵ سطر کتابت شده است.

هر صفحه از ابتدای آیه‌ای از قرآن آغاز می‌شود و در پایان صفحه نیز به آیه‌ای از قرآن ختم می‌شود و به طور کلی این قرآن در ۶۰۴ صفحه کتابت شده است.

سازمان دارالقرآن فایل با ترجمه استاد «حسین انصاریان» و فایل بدون ترجمه این قرآن را آماده کرده و به ناشران و دستگاه‌هایی که مایل به چاپ آن هستند، هدیه می‌کند.

تاکنون ۳۰ هزار از این قرآن توسط انتشارات «تلاوت» وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی به چاپ رسیده و هم‌اکنون ۱۵ هزار جلد دیگر نیز توسط دو ناشر در دست چاپ است.

به گفته «احمد حاجی‌شریف» معاون نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم سازمان دارالقرآن، این قرآن قرار است جایگزین قرآن به خط «عثمان‌طه» شود.

«عبدالمهدی حسن‌زاده» کاتب قرآن کریم متولد ۱۳۳۵ در نجف است که در خانواده‌ای مذهبی متولد شده است.

این کاتب قرآن کریم در سال ۱۳۵۰ همراه با خانواده به ایران می‌آید و اقدام به فعالیت‌های انقلابی می‌کند. پدر وی متولد ایران و از شاگردان امام‌خمینی(ره) بوده است.

«عبدالمهدی حسن‌زاده» در جنگ ایران و عراق فرمانده گردانی در تنگه چزابه بوده که پس از موفقیت در یکی از عملیات‌ها با خود عهد می‌بندد روزی قرآن را کتابت کند.

وی تاکنون دو بار قرآن را کتابت کرده که قرآن به شیوه «عثمان طه» در مدت ۱۳ ماه و به سفارش سازمان دارالقرآن کتابت شده و قرار است در چند ماه آینده نیز قرآنی به خط نسخ ایرانی را نیز رونمایی کند.
گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر:
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
فاطمه
|
|
۱۹:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
هیچ رسم الخطی به زیبایی رسم الخط اصلی عثمان طه نیست