08 آبان 1400 24 (ربیع الاول 1443 - 34 : 17
کد خبر : ۳۷۳۶۵
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۸
نخستين پايگاه اينترنتي و پژوهشي در حوزه مزارهاي اسلامي از سوي احمد خامه يار، از پژوهشگران فعال در حوزه تاريخ اسلام و زيارتگاه‌هاي اسلامي و عضو گروه تاريخ و سيره پژوهشكده حج و زيارت، در فضاي مجازي راه اندازي شد.

عقیق:احمد خامه‌يار، عضو گروه تاريخ پژوهشكده حج وزيارت از راه اندازي نخستين پايگاه اينترنتي پژوهشي در حوزه مزارهاي اسلامي خبر داد و گفت: پايگاه اينترنتي «زيارتگاه‌هاي اسلامي» اخيرا راه اندازي شده است و بيشتر محتواي اين پايگاه اينترنتي شامل پژوهشها و يادداشت هاي بنده در حوزه مكان‌هاي مقدس و زيارتگاه‌هاي اسلامي است.

وي با انتقاد از اقدامات وحشيانه گروه‌هاي تروريستي و تكفيري و تخريب بي‌رحمانه آثار تاريخ اسلامي در شهرهاي عراق، سوريه و افغانستان، افزود: باتوجه به شناخت علمي و پژوهشي كه از آثار اسلامي و زيارتگاه‌ها داشتم، برآن شدم تا براي حفظ اين آثار در تاريخ، اين پايگاه اينترنتي را راه‌اندازي كنم.

اين پژوهشگر ديني گفت: طي يك ماهي كه از راه اندازي اين پايگاه اينترنتي مي‌گذرد، چند يادداشت براي نخستين بار با عناوين «تخريب مهم‌ترين زيارتگاه شهر سنجار به دست داعش»؛ «زيارتگاه محمد بن اسماعيل بن جعفر صادق (ع) در تدمر»؛ «درختان مقدس تهران و تجريش» و «نقاشي يك زيارتگاه روي كاشي‌هاي يك سقاخانه در تهران» منتشر شده است.

وي افزود: همچنين جهت اطلاع كاربران و خوانندگان اين سايت، نشاني برخي از پژوهش‌هاي منتشر شده در موضوع زيارت و مزارهاي جهان اسلام در ديگر پايگاههاي اينترنتي، در بخش «لينك هاي روزانه» قرار داده شده و به صفحه اصلي آنها لينك داده شده است.

گفتني است، پايگاه اينترنتي زيارتگاه‌هاي اسلامي به سه زبان فارسي، انگليسي و عربي به روز رساني مي‌شود تا پژوهشگران و محققان تاريخ اسلام در سراسر جهان بتوانند از محتواي پژوهشي اين پايگاه به خوبي بهره بگيرند.

آثار منتسب به پيامبر خدا (ص) در ايران، آثار منسوب به پيامبر خدا (ص) در افغانستان،‌ مساجد و مزارهاي منسوب به محمد حنفيه در آذربايجان، رساله‌ها و تأليفاتي درباره نعلين پيامبر (ص)، مزارهاي اهل بيت پيامبر (ص) در اردن و فلسطين اشغالي، زيارتگاه‌هاي اهل بيت و اصحاب ائمه (ع) در سوريه، بقعه شاه ابوالقاسم دزفول مدفن كيست؟، مزار دو تن از مشايخ صفويه در لبنان و فلسطين و بررسي اجمالي مزارات فرق شيعه در شام از جمله مقالاتي پژوهشي است كه در اين پايگاه اينترنتي منتشر شده است.

براي مشاهده پايگاه اينترنتي و پژوهشي زيارتگاه‌هاي اسلامي اينجا كليك كنيد.


منبع:حج

211008


گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: