23 مهر 1400 9 (ربیع الاول 1443 - 40 : 03
کد خبر : ۳۶۶۸۱
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۲:۳۲
به راستی چه کسی به خود جرأت می دهد کعبه را خراب یا به آن اهانت کند؟ پس چگونه است که با وجود بالاتر بودن حرمت مومن از حرمت کعبه، مومن به آسانی مورد توهین، تخریب و جسارت قرار می گیرد ...؟

عقیق:امام صادق علیه السلام فرمودند: المومن اعظم حرمه من الکعبه: حرمت مومن از حرمت کعبه بالاتر است. (بحارالانوار، ج 64، ص 71)


به راستی چه کسی به خود جرأت می دهد کعبه را خراب یا به آن اهانت کند؟ پس چگونه است که با وجود بالاتر بودن حرمت مومن از حرمت کعبه، مومن به آسانی مورد توهین، تخریب و جسارت قرار می گیرد ...؟!



دقت «فَمَنْ یَعْمَلْ مِثْقالَ ذَرَّةٍ» (زلزله/7) «مثقال ذره» یعنی وزن یك ذره هم اگر هست باید دقت كنیم. نباید بگوییم این چیزی نیست. اگر كسی گناه بكند و بگوید: این چیزی نیست، خدا این را نمی‌بخشد. گاهی وقت‌ها خدا گناهان كوچك را نمی‌بخشد. چون می‌گوییم كه چیزی نیست. اما گاهی خدا ممكن است گناه بزرگ را ببخشد. ببینید یك مثال بزنم. این گچ چقدر وزن دارد؟ زیر یك مثقال، من اگر این گچ سبك را در سر شما بزنم. بعد بگویم: چیزی نیست. اِ... هم می‌زند و هم می‌گوید: چیزی نیست.

 

این را شما تا آخر عمرت نمی‌بخشی. اما اگر آمدم بروم پایم را روی پایت گذاشتم. بابا صد كیلو هستم. صد كیلو وزنم را روی پای شما گذاشتم. پای شما له شد. می‌گویم: معذرت می‌خواهم ببخشید. می‌گویید: طوری نیست برو! یعنی فشار صد كیلو را چون عذرخواهی می‌كنم، می‌بخشی. فشار یك مثقال را چون می‌گویم چیزی نیست نمی‌بخشی.


خانم این دو تا مو كه بیرون است حرام است. برو بابا! مردم كل موهایشان بیرون است. حالا این دو تا!به دو تا مو گیر نده. شاید آن بی‌حجاب را خدا ببخشد. این دو تا مو را نبخشد. چون می‌گوید: چیزی نیست. كسی گناه كند بگوید: چیزی نیست.

 

منبع:جام

211008

گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: