08 بهمن 1400 25 جمادی الثانی 1443 - 44 : 15
کد خبر : ۳۵۱۲۰
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۳
در نهج‌البلاغه نوشته مصطفی بیان ازسوی نشر آهنگ قلم منتشر شد.
عقیق: «غذا در نهج البلاغه» عنوان کتابی از مصطفی بیان است که با مقدمه علیرضا بیان؛ پزشک داروساز توسط نشر آهنگ قلم منتشر شده است.

این کتاب دومین اثر پژوهشی نویسنده است که در ایام شهادت حضرت علی (ع) در نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مقدس برای بازدیدکنندگان و روزه داران رونمایی شد.

کتاب با استناد به کلام امیر المومنین علی(ع) در نهج البلاغه، با زبانی ساده اما علمی به تشریح فواید و مضرات خواراکی‌ها و آشامیدنی‌هایی مانند خرما، عسل، گندم، شیر مادر، میوه جات پرداخته است. مطالبی در فواید روزه و روزه‌داری و اینکه در این ایام از چه مواد غذایی باید استفاده شود؛ بحث حج و فلسفه‌ی آن؛ لقمه‌ی حلال و حرام؛ عناصر اصلی معدنی؛ عناصر جزیی کمیاب؛ انواع ویتامین‌ها طبق آیات قرآن و سخنان امام علی(ع) در نهج البلاغه نیز محور دیگر بحث‌های کتاب هستند.

نهج البلاغه بعداز قرآن مجید و گفتار پیامبر، بهترین سخن و برترین کلام است.

نویسنده در تألیف کتاب از منابع معتبر علمی و اسلامی در بحث خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها بهره جسته است.


منبع:ایلنا
گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: