19 مهر 1400 5 (ربیع الاول 1443 - 23 : 19
کد خبر : ۳۳۳۸۶
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۶
مداحی حاج عبدالرضا هلالی و حاج حسین سیب سرخی در هیئت الرضا
مهم ترین حرف در منابر و اخلاقیات این است که خدا هست. کسی که به باور این حرف برسد دیگر خطایی مرتکب نمی شود. اظهار نیاز را فقط پیش خدا ببرید...

گزارش تصویری


عقیق:مراسم عزاداری در شام شهادت حضرت امیرالمؤمنین در هیئت الرضا با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین صمدی و مداحی حاج عبدالرضا هلالی، حاج حسین سیب سرخی، حاج روح اله بهمنی و حاج ابراهیم رحیمی برگزار شد.

نکاتی از سخنان حجت الاسلام والمسلمین صمدی را بخوانید؛

_ بایسته های جوانی از نگاه مولا علی(ع) در نامه 31 نهج البلاغه است که به این فراز می رسیم که جوان دریاهای سهمگین را غواصی کن و به عمق دریاها غوص کن برای یافتن حق و حقیقت و زحمت و تلاش کن. یک دین سطحی نداشته باش. در دین خود تحقیق کنید و درک عمیق داشته باش. به شناخت ظاهری هیچ وقت قناعت نکن. در فروع و اصول دین درک عمیق داشته باش.

_ تویی که مسلمان هستی هفته ای یک روز را باید صرف یادگیری دینت کنی. که در روایات هم به این نکته توجه شده است. باید نسبت به دین خدا توجه لازم را مبذول کنید. دین ناموس خدا است. کسی که می خواهد با خدا آشنا شوید باید با روایات ائمه و تفحص و خواندن قرآن به این راه برود. با خواندن قرآن می توان در مقابل شیطان و هوای نفس ایستاد. یادداشت برداری کنید. امامان ما این طور به ما یاد داده اند. باید زحمت کشید والا چیزی که آسان به دست آید آسان هم از دست می رود.

_ خودسازی و صفات اخلاقی را باید جوان با به تکلف انداختن خود به دست آورد. که اولین نکته ای که حضرت بیان می فرمایند این است که کاری کن که جلوی ناخوشی ها زود از کوره در نروی. یعنی صبور باش. این نکته خیلی مهم است. بسیاری از مسائل باب طبع انسان نیست و اگر صبر نداشته باشید از بین می روید. صبر در دین جایگاهش مانند جایگاه سر در بدن است. کسی که صبر ندارد ایمان ندارد. ایمان زیر سر صبر است. خداوند همراه با صابرین است. بهترین اخلاق صبر کردن در راه حق است. شیرینی دین در اثر تحمل تلخی ها می باشد.

_ همه امور و مسائل زندگی خودت را به خدای خود واگذار کنید. یعنی خود را در دامن خدا بیاندازید بعد ببینید که خدا چطور اداره ات می کند. رحمت خود را برای تو سرازیر می کند.اگر با خدا باشید خود را به یک پناهگاه امنی سپرده اید. مانع مهم در مقابل مسائلی که باب طبع تو نیست را خود خدا دفع می کند. خود را در درگاه خدا خالص کنید. حقیقتاً بدانید که داد و نداد به دست خداست. اگر وسیله را فقط ببینید مشرک هستید. توحید یعنی همین.

_ مهم ترین حرف در منابر و اخلاقیات این است که خدا هست. کسی که به باور این حرف برسد دیگر خطایی مرتکب نمی شود. اظهار نیاز را فقط پیش خدا ببرید. خداوند می فرماید که به عزت و جلالم قسم اگر در ته دل بنده به امید کسی به غیر از من باشد حاجتش را برآورده نمی کنم. عطا و بخشش و ندادن همه به دست خداست.

_ حضرت می فرمایند که استخاره هم زیاد کنید. یعنی همیشه از خدا طلب خیر کنید. این که دو رکعت نماز استخاره بخوانید و بعد از خدا خیر را بخواهید. استخاره به معنی کتاب بازکردن نیست.  وقتی از خدا طلب خیر کنید خدا برایتان خیر می آورد.

_ امیرالمؤمنین به پسرشان می فرماید که سعی کن وصیت من را بفهمی و لحظه ای غفلت نکن. بهترین حرف، حرفی است که به انسان نفع برساند. خیر من و شما در این کلام است. خیر در علمی که به تو نفع نمی رساند نیست. دنبال علمی بروید که به شما نفع می رساند. سعی کنید در کارهایی که علاقه دارید هم درجه یک باشید.

_ حضرت فرمودند که دنبال دانشی که ارزش یادگرفتن ندارد، نروید. این دانش ها فضل است. علمی که انسان باید دنبالش برود این است که دنبال اعتقادات توحیدی برود و دوم این که دنبال اخلاق درست برود. و سومین هم احکام و رساله عملی است. که این علم دنیا و آخرت را آباد می کند. که غیر از این ها همه فضل است.

گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: